title?>

Αναβάθμιση αθλητικών υποδομών - κατασκευή γηπέδου ποδοσφαίρου 5X5 Κάτω Μυρτιάς Δήμου Θέρμου Αιτωλοακαρνανίας

Mε το έργο αυτό πρόκειται να αναβαθμιστεί ο αύλειος χώρος του πρώην Δημοτικού Σχολείου της Τ.Κ Μυρτιάς στη θέση ‘’Παλαιόμυλος’’ που χρησιμοποιείται ως χώρος άθλησης.  Ειδικότερα στο χώρο αυτό προτείνεται  να κατασκευασθεί ένα γήπεδο ποδοσφαίρου 5Χ5 .

Οι διαστάσεις του γηπέδου θα είναι  42μ.x 22μ.με διαστάσεις αγωνιστικού χώρου 38μx18μ. σύμφωνα με τα πρότυπα αθλητικών εγκαταστάσεων της Γενικής Γραμματείας αθλητισμού. Περιμετρικά και έξω από την περίφραξη θα διαμορφωθεί περιμετρική λωρίδα πλάτου 1,5 περίπου.  Ο  αγωνιστικός  χώρος περιμετρικά θα οριοθετείται με περίφραξη ύψους 4μ., με τις απαραίτητες εισόδους παικτών και προπονητών.   Ο χώρος του γηπέδου θα έχει διπλή κλίση έτσι ώστε τα όμβρια ύδατα να καταλήγουν στα δυο κανάλια απορροής που θα κατασκευασθούν κατά μήκος των πλευρών μήκους σε επαφή με την περίφραξη και έξω από αυτή στον περιμετρικό χώρο .  περιμετρικός χώρος θα σκυροδετηθεί και θα επιστρωθεί με πλάκες πεζοδρομίου ή κυβόλιθους.

Προϋπολογισμός: 150.000,00 €

Κωδικός Σ.Α.: ΣΑΕΠ 001

Στόχοι/ΟφέληΜε το έργο αυτό δίνεται η δυνατότητα στο Δήμο μας να ενισχύσει την τοπική αθλητική και πολιτιστική ανάπτυξη με την δημιουργία μια απαραίτητης αθλητικής υποδομής η οποία θα συμβάλει στην οργανωμένη ανάπτυξη του αγωνιστικού αθλητισμού, των προπονητικών αναγκών και της άθλησης των πολιτών γενικότερα.