title?>

Έργα Βελτιώσεων στα Δημοτικά Στάδια Καλαβρύτων, Σκεπαστού και Πετσάκων του Δήμου Καλαβρύτων

Στο Δήμο Καλαβρύτων θα γίνουν εργασίες στα γήπεδα : Καλαβρύτων, Σκεπαστού και  Πετσάκων. Όσον αφορά τη βελτίωση του γηπέδου Καλαβρύτων θα πραγματοποιηθεί επίστρωση της περιμέτρου του γηπέδου με ταρτάν οκτώ (8) διαδρομών πάνω σε βάση απο σκυρόδεμα. Το γήπεδο Σκεπαστού θα αναβαθμιστεί μέσω της επικάλυψης  του γηπέδου με πλαστικό τάπητα ενώ στο γήπεδο Πετσάκων θα γίνει  εκσκαφή και ισοπέδωση, επίστρωση με αμμοχάλικο, περίφραξη του χώρου και προμήθεια - τοποθέτηση δύο τερμάτων.

Προϋπολογισμός: 319.880,00€

Στόχοι/Οφέλη: Για το Δημοτικό Γήπεδο Καλαβρύτων η δημιουργία αθλητικού στίβου Ταρτάν, αφενός θα αναπτύξει μια επιπλέον κατηγορία αθλημάτων που δεν δύναται μέχρι σήμερα να διενεργηθεί από τις αθλητικές ομάδες του Δήμου Καλαβρύτων, αφετέρου, λόγω του υψομέτρου που ευρίσκεται το γήπεδο(758μ. υψόμετρο) θα δημιουργήσει προοπτικές ανάπτυξης του αθλητικού τουρισμού και ως προπονητικό κέντρο.
Για το Δημοτικό Γήπεδο Σκεπαστού, είναι απαραίτητη η τοποθέτηση πλαστικού ή φυσικού χλοοτάπητα, γιατί λειτουργεί ως προπονητικό κέντρο των ομάδων Α.Ε. Καλαβρύτων και Α.Ο. Σκεπαστού, καθώς και επιμέρους τμήματα των ομάδων όλων των ηλικιών, βελτιώνοντας τις υποδομές των αθλητικών εγκαταστάσεων.
Τέλος, για το Γήπεδο Πετσάκων, θα πρέπει να φτιαχτεί για την ανάπτυξη του αθλήματος στην ευρύτερη περιοχή.

Κωδικός Σ.Α.: 319.880,00€