Παρασκευή, 02 Οκτώβριος 2015 14:55

Γρ. Αλεξόπουλος: Σε ετοιμότητα για τη διεξαγωγή του 7ου Διεθνούς Σιρκουί Καρτ

Όλα είναι έτοιμα για να υποδεχθεί η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και η Πάτρα το 7ο κατά σειρά Διεθνές Σιρκουί Καρτ (7ο PICK Λουξ COLA), όπως διαπιστώθηκε κατά τη διάρκεια της σύσκεψης που έγινε στο Γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Αχαΐας Γρηγόρη Αλεξόπουλο.

Κατά τη συνάντηση, στην οποία παρέστησαν εκπρόσωποι της Αστυνομίας, της Τροχαίας Πατρών, της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, του ΕΚΑΒ, του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, της ΦΙΛΜΠΑ και της οργανωτικής ομάδας του Pick, έγινε ο τελευταίος έλεγχος και μία συνολική αποτίμηση της υπηρεσιακής ετοιμότητας όλων για την ασφαλή διεξαγωγή του πλήρους προγράμματος του Σαββατοκύριακου, με τους συμμετέχοντες να υπερτονίζουν τη σημασία των μέτρων ασφαλείας για τους διαγωνιζόμενους και τους θεατές.

«Τα οφέλη για την Περιφέρειά μας και ιδίως για την Πάτρα, από τη διοργάνωση είναι τεράστια, τόσο οικονομικά όσο και αναπτυξιακά, καθώς πλέον το Pick έχει καθιερωθεί και συνδεθεί στη σκέψη όλων, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό με την περιοχή μας» σημείωσε ο Αντιπεριφερειάρχης Γρ. Αλεξόπουλος προσθέτοντας πως «η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος με κάθε ευκαιρία προσπαθεί να προάγει, να ενθαρρύνει και να στηρίζει τόσο σημαντικές προσπάθειες που γίνονται για να προβάλλουν την πόλη μας. Θα εξακολουθήσουμε να είμαστε αρωγοί σε αυτό το μείζονος σημασίας αγωνιστικό, πολιτιστικό και κοινωνικό γεγονός».

Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο Αστυνομικός Διευθυντής Κ. Παπανικολάου, η Διοικήτρια της Τροχαίας Πατρών Ιωάννα Παναγοπούλου, ο Ι. Αθανασόπουλος εκ μέρους της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αχαΐας, Λεωνίδας Κοντάκος από το Β’ Αστυνομικό Τμήμα Πάτρας, ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αχαΐας Νίκος Ρουμελιώτης, ο προϊστάμενος του γραφείου Επιχειρήσεων της Π.Υ. Αχαΐας Ματθαίος Κυρίτσης, ο Διοικητής του ΕΚΑΒ Δυτικής Ελλάδας Γρηγόρης Μπαράκος, εκ μέρους των Σαμαρειτών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού η αρχηγός Ανδριάνα Φιλοπούλου και ο υπαρχηγός Ιωάννης Σπηλιόπουλος, ο πρόεδρος της ΦΙΛΜΠΑ Κυριάκος Καπετανάκης, καθώς και μέλη της Συντονιστικής Επιτροπής του Αγώνα PickΠάτρας.

επιστροφή στην κορυφή