Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας :: Υπηρεσία υποδοχής προτάσεων Η γνώμη σου - γνώση μας
υπηρεσία υποδοχής προτάσεων

Μια καλή γνώμη, που γίνεται δεκτή από όλους στην πολιτεία, γίνεται νόμος (Πλάτωνας)

Διαγράμμιση της Εθνικής οδού Πατρών - Πύργου

ΠΡΟΣ τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας!
Θα ήθελα να ρωτήσω τον κ. Περιφερειάρχη, πόσο κοστίζει η διαγράμμιση της εθνικής οδού Πατρών - Πύργου....???? (Το κόστος μετριέται σε ανθρώπινες ζωές !!! Πόσες ανθρώπινες ζωές κοστίζει ???) 
Λευκές γραμμές, σ' αυτήν την προβληματική- καθ' όλα - εθνική οδό, θα διευκόλυναν πολύ τους οδηγούς να μην περάσουν στο αντίθετο ρεύμα ή να βγουν έξω απ' το δρόμο, όταν πέφτει το σκοτάδι !!!!!
Αν μάλιστα βρέχει, ο κίνδυνος πολλαπλασιάζεται !!!! 
Ας μεριμνήσει η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας γι' αυτό το απλό - αλλά τεράστιας σημασίας - ζήτημα !!!!! Όλοι οι οδηγοί το διαπιστώνουν σ' αυτόν το δρόμο....Κύριε Περιφερειάρχη, πάρτε το αυτοκίνητό σας και οδηγείστε εκεί το βράδυ !
Άσπρο χρώμα (άσπρες διαγραμμίσεις) στο δρόμο !!! Θεωρώ πως η Περιφέρεια διαθέτει και τον εξοποπλισμό και τις υποδομές για να το υλοποιήσει...!!! Έστω και ένας να σωθεί.....είναι τεράστιο όφελος !!!!!

(1) Σχόλια

  1. ΚΑΤΣΙΛΙΕΡΗ Μαρινέλλα
    ΚΑΤΣΙΛΙΕΡΗ Μαρινέλλα - Απάντηση σε αυτό το σχόλιο

    Το παραπάνω σχόλιο με εκφράζει ΑΠΟΛΥΤΑ και δεν είμαι η μόνη. Λόγω της εργασίας μου κάνω πολύ συχνά αυτή τη διαδρομή (από Αμαλιάδα προς Μεσσηνία ) και χαίρομαι κάθε φορά που φτάνω σώα στον προορισμό μου!! Ανύπαρκτη διαγράμμιση, προστατευτικές μπάρες καλυμμένες από χόρτα (ετών!!!), είναι σαν να οδεύσεις σε χωράφι. Έχω διασχίσει οδικώς όλες τις αραβικές χώρες και πολλές χώρες της κεντρικής Ασίας (Τουρκμενιστάν, Καζαχστάν) αλλά τέτοιο χάλι δεν έχω δει ΠΟΥΘΕΝΑ! Μπορούμε να κατανοήσουμε ότι υπάρχουν δυσκολίες για την σύνδεση Πάτρας-Πύργου-Τσακώνας με σύγχρονο αυτοκινητόδρομο αλλά ΚΑΝΕΝΑΣ περιφερειάρχης ή περιφερειακός σύμβουλος δεν μπορεί να μας πείσει ότι δεν υπάρχουν χρήματα για διαγράμμιση και καθαρισμό των χόρτων!!!!!!!! Όλοι εμείς που περνάμε συχνά αυτόν τον δρόμο, αντιμέτωποι με τις νταλίκες της Μεσσηνίας που πηγαίνουν προς την Πάτρα, έχουμε σοβαρούς λόγους να αμφιβάλλουμε για την αποτελεσματικότητα των Υπηρεσιών της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, όταν βλέπουμε πόσο φροντισμένο είναι το οδικό δίκτυο μετά από τα όρια του Νομού Ηλείας (γέφυρα Νέδας). Το γνωρίζουμε ότι στην Ηλεία (σε σχέση με Αρκαδία, Μεσσηνία) είμαστε πολίτες 2ης κατηγορίας, αλλά ΥΠΑΡΧΟΥΝ και ΟΡΙΑ.!!! Ντροπή!!

Σχολιάστε αυτή την πρόταση

Η διεύθυνση email ΔΕΝ δημοσιεύεται. Τα πεδία που επισημαίνονται με * είναι υποχρεωτικά.

17 επί 7 =   
Αποθήκευση δεδομένων...