Δευτέρα, 04 Ιανουάριος 2021 15:38

Συνάντηση Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Ηλείας Β. Γιαννόπουλου, με προσληφθέντες στην Π.Π. Π.Ε. Ηλείας

Συνάντηση με τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Ηλείας, Βασίλη Γιαννόπουλο, είχαν οι τέσσερις προσληφθέντες από την Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας, που ανέλαβαν τα καθήκοντά τους σήμερα, Δευτέρα 4 Ιανουαρίου 2021, στην υπηρεσία Πολιτικής Προστασίας της Περιφερειακής Ενότητας Ηλείας.

Η πρόσληψη τους (192 συνολικά στην χώρα) εντάσσεται στο πλαίσιο λήψης μέτρων πρόληψης και προστασίας της δημόσιας υγείας έναντι του κορωνοϊού, και θα απασχοληθούν με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου (ΙΔΟΧ) διάρκειας 8 μηνών. Η αποστολή και τα καθήκοντά τους, για τα οποία ενημερώθηκαν από τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Γιαννόπουλο και από τον προϊστάμενο Πολ. Προστασίας της Π.Ε. Ηλείας Κ. Μπαλκάμο, είναι η ιχνηλάτηση και παρακολούθηση των διαδικασιών απομόνωσης και ελέγχου των ασθενών κορωνοϊού και των στενών επαφών τους, καθώς και η συνδρομή τους στην αντιμετώπιση κάθε είδους υγειονομικής ή άλλης απειλής.

Οι προσληφθέντες ουσιαστικά εντάσσονται στο μηχανισμό Πολιτικής Προστασίας και θα στελεχώσουν τα τμήματα, ανά Π.Ε., του Περιφερειακού Επιχειρησιακού Κέντρου Πολιτικής Προστασίας Δυτικής Ελλάδας, το οποίο αποτελεί ένα από τα 13 συνολικά Π.Ε.ΚΕ.Π.Π. που έχουν ιδρυθεί από τη Γ.Γ. Πολιτικής Προστασίας σε όλη τη χώρα.

Τελευταία τροποποίηση: Δευτέρα, 04 Ιανουάριος 2021 16:45
επιστροφή στην κορυφή