Κυριακή, 15 Δεκεμβρίου 2019
Ροή ενημέρωσης:

Το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού (16/13-12-2019) της ΕΜΥ/ΕΜΚ, που ισχύει από την Παρασκευή 13-12-2019 μέχρι και το Σάββατο 14-12-2019 και δημοσιοποιήθηκε από τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας, προβλέπει κακοκαιρία από σήμερα Παρασκευή το βράδυ (13-12-2019) και από τα δυτικά, με κύρια χαρακτηριστικά τις ισχυρές βροχές και καταιγίδες, οι οποίες θα συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις και τους πολύ θυελλώδεις ανέμους. Μέχρι τη νύχτα του Σαββάτου (14-12-2019) η κακοκαιρία θα έχει περιοριστεί στα νοτιοανατολικά.

Πιο αναλυτικά:

Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας στηρίζει τη Ναυταθλητική Ένωση Πατρών για τη διοργάνωση κολυμβητικών αγώνων μεγάλης συμμετοχής και υψηλού συναγωνισμού για αθλητές αγωνιστικών και προαγωνιστικών κατηγοριών με την επωνυμία «27ο Κύπελλο Χριστουγέννων 2019».

Ο Βοηθός Περιφερειάρχη σε θέματα Ολυμπισμού και Αθλητισμού, Δημήτρης Νικολακόπουλος, συναντήθηκε την Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2019 στο Δημαρχείο Αγρίνιου με εκπροσώπους των αθλητικών φορέων και συλλόγους της Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας.

Η συζήτηση περιστράφηκε γύρω από τρεις άξονες: Τις αθλητικές εγκαταστάσεις της περιοχής, τις αθλητικές δράσεις και εκδηλώσεις που έχουν προγραμματιστεί ή μπορούν να προγραμματιστούν καθώς και την Αφή της Ολυμπιακής Φλόγας.

Παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη Επιχειρηματικότητας, Έρευνας και Καινοτομίας Φωκίωνα Ζαΐμη πραγματοποιήθηκε η Γενική Συνέλευση του Δικτύου «Συμμαχία για την Επιχειρηματικότητα και την Ανάπτυξη στη Δυτική Ελλάδα» την Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2019, στην αίθουσα Συνεδριάσεων του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Ελλάδας. Θέμα της συνάντησης ήταν ο ορισμός νέας Εκτελεστικής Επιτροπής του Δικτύου.

Αφού διαπιστώθηκε η απαραίτητη απαρτία ο Αντιπεριφερειάρχης έδωσε το λόγο στους συμμετέχοντες για να τοποθετηθούν και να δηλώσουν την επιθυμία τους να συμμετάσχουν στην εκτελεστική επιτροπή του ΣΕΑΔΕ. Πήραν το λόγο όλοι οι συμμετέχοντες και με βάση το καταστατικό και την εκδήλωση επιθυμίας τους εξελέγη η ακόλουθη εκτελεστική επιτροπή με Πρόεδρο, 6 μέλη τακτικά και ισάριθμα αναπληρωματικά μέλη ως εξής:

Με το Δήμαρχο Πατρέων Κώστα Πελετίδη συναντήθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας Θεόδωρος Βασιλόπουλος την Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2019, στην Πάτρα.

Τη συνάντηση απασχόλησε η ευέλικτη λειτουργία του Αγροτικού Γραφείου στην Πάτρα. Επίσης συζητήθηκε το νέο μοντέλο λαϊκών αγορών που θα αφορά τους παραγωγούς, καθώς και η δυνατότητα εφαρμογής του προγράμματος δακοκτονίας σε συγκεκριμένα τοπικά διαμερίσματα της Αχαΐας.

Σελίδα 1 από 408