Κυριακή, 11 Απριλίου 2021
Ροή ενημέρωσης:

Συνεχίζονται οι δειγματοληπτικοί έλεγχοι για Covid 19 στην Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας, έπειτα από σχετικό αίτημα της Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας, Μαρίας Σαλμά, σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ και τη Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας.

Η κινητή μονάδα αιμοληψίας βρέθηκε την Πέμπτη 8 Απριλίου 2021 στο Νεοχώρι και σήμερα Παρασκευή 9 Απριλίου 2021 στο Αιτωλικό του Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου.

Έργα μείζονος σημασίας για την ανάπτυξη και ανάδειξη της δυτικής Αιτωλοακαρνανίας επισκέφθηκε σήμερα Παρασκευή 9 Απριλίου 2021 ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριος Φαρμάκης, συνοδευόμενος τους Αντιπεριφερειάρχες Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας, Μαρία Σαλμά, και Υποδομών και Έργων, Θανάση Μαυρομμάτη.

Συνάντηση με εκπροσώπους του Κυνοφιλικού Ομίλου Αχαΐας (Canine Society of Achaia), είχε ο πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Ελλάδος Τάκης Παπαδόπουλος.

Στη διάρκεια της συζήτησης με την πρόεδρο του Ομίλου Ιωάννα Γιαννακοπούλου, τον Ανδρέα Ζάγκλα μελος του ΔΣ και τον πρόεδρο του 1ου Κυνηγετικού Συλλόγου Πατρών Φώτη Καρβέλη τέθηκαν θέματα που αφορούν κυρίως τις διατάξεις του επερχόμενου νομοσχεδίου «Πρόγραμμα Άργος».

Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας σε συνεργασία με το «ΦΩΤΕΙΝΟ ΑΣΤΕΡΙ» διοργανώνει, τη Δευτέρα 12 Απριλίου 2021 στις 6 το απόγευμα, ενημερωτική ημερίδα (webinar) με θέμα:

«Σχέσεις Γονέων και Παιδιών την εποχή του Covid-19».

Σκοπός της διαδικτυακής εκδήλωσης είναι η ενημέρωση των πολιτών για τις αλλαγές που έχει επιφέρει η πανδημία και η παροχή συμβουλών για την επίλυση των προβλημάτων που τυχόν έχουν προκληθεί στις σχέσεις γονέων-παιδιών.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης Θεόδωρος Βασιλόπουλος την Πέμπτη 1 Απριλίου 2021 επισκέφθηκε μια από τις πιο σύγχρονες μονάδες προβατοτροφίας τη «Μιλιόρα Φαρμ» στην περιοχή Καγκάδι στην Π.Ε. Αχαΐας και συναντήθηκε με το Διευθυντή Χρήστο Κολοκούρη.

Σελίδα 1 από 492