Δευτέρα, 20 Σεπτεμβρίου 2021
Ροή ενημέρωσης:

«Μια γη, μια οικογένεια» είναι το σύνθημα του ζεύγους Στιβ και Νταϊάν Ντε Λετ, ιδρυτών του ιδρύματος «AreteFund», που, ευαισθητοποιημένοι από το μέγεθος της καταστροφικής πυρκαγιάς του Αυγούστου, ανταποκρίθηκαν άμεσα στο κάλεσμα της Περιφερειακής Αρχής για τη στήριξη της προσπάθειας ανασυγκρότησης της Ηλείας. Σήμερα, Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου 2021, συνοδευόμενοι από τον επίτιμο πρόεδρο του Ελληνοαμερικανικού Επιμελητηρίου Γιάννο Γραμματίδη, ο οποίος έχει τεθεί επικεφαλής συντονισμού του έργου αυτού, επισκέφθηκαν την Ολυμπία και συναντήθηκαν με τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Νεκτάριο Φαρμάκη, τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Ηλείας Βασίλη Γιαννόπουλο και το Δήμαρχο Αρχαίας Ολυμπίας Γιώργο Γεωργιόπουλο.

Πραγματοποιήθηκε η 5η Συνεδρίαση της Περιφερειακής Επιτροπής Ισότητας Φύλων Δυτικής Ελλάδας, υπό την Πρόεδρο Αμαλία Βούλγαρη - Πολονύφη, Βοηθό Περιφερειάρχη σε θέματα Κοινωνικής Πολιτικής και Άρσης Κοινωνικών Ανισοτήτων και τη συμμετοχή του Προέδρου του Περιφερειακού Συμβουλίου Τάκη Παπαδόπουλου.

Ένα έργο κοινωνικής πνοής που καρκινοβατεί για αρκετά χρόνια, η κατασκευή του κτιρίου της μονάδας σπαστικών, εξετάστηκε στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο Γραφείο Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Αχαΐας Χαράλαμπου Μπονάνου.

Σειρά επαφών με φορείς είχε ο Αντιπεριφερειάρχης Επιχειρηματικότητας, Έρευνας και Καινοτομίας Φωκίων Ζαΐμης κατά την πρόσφατη επίσκεψή του στην Θεσσαλονίκη με στόχο τη διαρκή προώθηση θεμάτων της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος.

Συγκεκριμένα συναντήθηκε με τον αντιδήμαρχο Οικονομικών Μιχάλη Κούπκα, το διευθυντή του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Κώστα Μπέφα, τον Αντιπεριφερειάρχη Ανάπτυξης ΚωνσταντίνοΓιουτίκα, τον προϊστάμενο Κωνσταντίνο Μιχαϊλίδη και τα στελέχη της Διεύθυνσης Έρευνας και Καινοτομίας.

Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας σε συνεργασία με το Σύλλογο Προστασίας Υγείας & Περιβάλλοντος περιοχής Κέντρου Υγείας Χαλανδρίτσας πραγματοποιούν ενημερωτική εκδήλωση με αφορμή την 30χρονη δράση του Συλλόγου, την Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου 2021 & ώρα 6:30 μμ. στον αύλειο χώρο του Κέντρου Υγείας Χαλανδρίτσας.

Η ενημερωτική εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί με άξονα τις εξής ενότητες:

Σελίδα 1 από 522