Δευτέρα, 08 Μάρτιος 2021 16:13

Εργαστήριο και εκπαιδευτικό σεμινάριο στο πλαίσιο του έργου «ICON WOMEN»

Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας στο πλαίσιο του έργου «Integrating Innovation and Promoting Cluster Organization in WOMen Enterprises - ICON WOMEN» για την ενίσχυση και προώθηση της Γυναικείας Επιχειρηματικότητας, πραγματοποιεί εργαστήριο, που διοργανώνει το Περιφερειακό Δίκτυο Γυναικείων Επιχειρήσεων (iconwomen.pde.gov.gr/) αλλά και εκπαιδευτικό σεμινάριο, διάρκειας 2 ωρών με θέμα: «Δημιουργία Επιχειρηματικού Σχεδίου».

Το Εργαστήριο θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 11 Μαρτίου 2021, στις 15:00-17:00, μέσω της πλατφόρμας Zoom και η συμμετοχή είναι δωρεάν. Όποιος επιθυμεί να συμμετάσχει, μπορεί να το κάνει στον εξής σύνδεσμο:

zoom.us/meeting/register/tJwudemupjwuGdOP8-DrrPoXWmY0u8GLuVlB

Σε όλους τους συμμετέχοντες θα δοθούν Βεβαιώσεις Παρακολούθησης.

Πληροφορίες: Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας: 2613 620118, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

Το έργο υλοποιείται στο πλαίσιο του Προγράμματος Διασυνοριακής Συνεργασίας Interreg V/A Ελλάδα Ιταλία (GR-IT) 2014 - 2020 και συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση, το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (Ε.Τ.Π.Α.) και από εθνικούς πόρους των χωρών Ελλάδας Ιταλίας.

Τελευταία τροποποίηση: Δευτέρα, 08 Μάρτιος 2021 16:16
επιστροφή στην κορυφή