Δευτέρα, 02 Αύγουστος 2021 13:41

Εκστρατεία ενημέρωσης για τον εμβολιασμό

Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας πραγματοποιεί μεγάλη εκστρατεία ενημέρωσης του πληθυσμού για την αδιαμφισβήτητη αξία και αναγκαιότητα του εμβολιασμού κατά του Covid-19.

Στο πλαίσιο αυτό, από το γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Αχαΐας και αρμόδιου για θέματα υγείας, Χαράλαμπου Μπονάνου, ξεκίνησε η διανομή επικοινωνιακού υλικού σε όλους τους πολίτες της Περιφέρειας. Έτσι, τις επόμενες μέρες, σε όλες τις παραλίες της Δυτικής Ελλάδας, θα διανεμηθεί υλικό που θα ενημερώνει τους πολίτες για τα εμβόλια και θα τους προτρέπει να εμβολιαστούν προκειμένου να χτίσουμε όλοι μαζί το «τείχος ανοσίας».

Ο κ. Μπονάνος, με την ευκαιρία αυτή σημειώνει: «Εμβολιαζόμαστε γιατί νοιαζόμαστε. Αυτό είναι το σύνθημα της εκστρατείας μας, που έχει ως στόχο να στηρίξει την προσπάθεια των αρμόδιων φορέων και της πλειοψηφίας των πολιτών στη χώρα μας, να θωρακιστεί η κοινωνία και το σύστημα Υγείας. Με χαρά οι νέοι μας θα μεταφέρουν το μεγάλο αυτό μήνυμα αφού ο εμβολιασμός είναι η μόνη επιλογή απέναντι στον εφιάλτη της πανδημίας».

Τελευταία τροποποίηση: Δευτέρα, 02 Αύγουστος 2021 13:45
επιστροφή στην κορυφή