Τετάρτη, 19 Ιανουάριος 2022 15:42

Στον Αγροτικό Συνεταιρισμό Καινούργιου στην Π.Ε Αιτωλοακαρνανίας ο Αντιπεριφερειάρχης Θ. Βασιλόπουλος

Τον Αγροτικό Συνεταιρισμό Καινούργιου στην Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας επισκέφθηκε την Πέμπτη 13 Ιανουαρίου 2022, ο Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης, Θεόδωρος Βασιλόπουλος, όπου συναντήθηκε με τον Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου, Περικλή Παπασάϊκα.

Ο Περιφερειάρχης ενημερώθηκε εκτενώς για τις δράσεις που έχει αναπτύξει τα τελευταία χρόνια ο αγροτικός συνεταιρισμός με σκοπό να στηρίξει το εισόδημα των μελών του ώστε να συνεχιστεί απρόσκοπτα η αγροτική παραγωγή. Στη συζήτηση που ακολούθησε κυριάρχησε το ζήτημα των αποζημιώσεων από την ακαρπία στα ελαιόδεντρα τη χρονιά που πέρασε, το υψηλό κόστος καλλιέργειας που έχουν επιφέρει οι αυξήσεις στην ενέργεια και τα λιπάσματα, ο προγραμματισμός της νέας αρδευτικής περιόδου και τα προβλήματα με την άρδευση καθώς και άλλα ζητήματα που αντιμετωπίζει ο αγροτικός κόσμος της περιοχής.

Ο κ. Βασιλόπουλος σε δήλωσή του μετά τη συνάντηση εξήρε το έργο και τη μεθοδική δουλειά που γίνεται στον αγροτικό συνεταιρισμό και πρόσθεσε: «Πρόκειται για έναν συνεταιρισμό πρότυπο που συνεισφέρει σημαντικά στον πρωτογενή τομέα της περιοχής, αλλά και της Περιφέρειας μας ευρύτερα. Συμφωνήσαμε με τη διοίκηση να διεκδικήσουμε από κοινού ζητήματα που έχουν να κάνουν με τη λειτουργία του συνεταιρισμού, στηρίζουμε κάθε υγιή πρωτοβουλία που αφορά τους αγρότες της Περιφέρειάς μας».

Τελευταία τροποποίηση: Τετάρτη, 19 Ιανουάριος 2022 15:46
επιστροφή στην κορυφή