Παρασκευή, 24 Ιούνιος 2011 12:03

Δήλωση Περιφερειάρχη για την ημέρα κατά των ναρκωτικών: Δεν αρκεί μια μέρα τον χρόνο αλλά κάθε μέρα όλο τον χρόνο

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών (26 Ιουνίου) ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας προέβη στην παρακάτω δήλωση:

«Όχι μια ημέρα το χρόνο αλλά κάθε ημέρα όλο το χρόνο οφείλουμε να διαθέτουμε τη σκέψη και τη δράση μας στον αγώνα κατά των ναρκωτικών.

Κάθε ουσία που προκαλεί εξάρτηση και πλήττει το σώμα και των πνεύμα των ανθρώπων, αποτελεί μείζον πρόβλημα όχι μόνο για τους εξαρτημένους αλλά για ολόκληρη την κοινωνία. Οι παραδεισένιοι κόσμοι που υπόσχονται οι εξαρτησιογόνες ουσίες οδηγούν πάντα στην κόλαση κι αυτήν την διαδρομή πρέπει να την εμποδίζουμε με όλους τους τρόπους.

Η πραγματικότητα που μας περιβάλλει, όσο σκληρή και αν είναι, δεν αλλάζει με τα ναρκωτικά αλλά με επίμονο αγώνα κι’ αυτός ακριβώς ο αγώνας είναι η μεγάλη ομορφιά στο ταξίδι της ζωής μας.

Η αιρετή Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, στο μέτρο των δυνατοτήτων της, θα εξαντλήσει όλα τα περιθώρια υποστήριξης και συνδρομής προς τις κοινωνικές δομές που μάχονται κατά των ναρκωτικών. Δηλώνω ξεκάθαρα ότι οι δομές αυτές, στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, θα έχουν ένα σταθερό συμπαραστάτη και σύμμαχο».

επιστροφή στην κορυφή