Πέμπτη, 13 Οκτώβριος 2011 10:49

Πάτρα - Στην Πλατεία Γεωργίου έως αύριο η Kινητή Mονάδα Yγείας της Περιφέρειας

Στην πλατεία Γεωργίου της Πάτρας βρίσκεται η Κινητή Μονάδα Υγείας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας διενεργώντας δωρεάν σπειρομετρήσεις και παρέχοντας συμβουλές υγείας προς τους πολίτες.

Η Κινητή Μονάδα, σύμφωνα με τον προγραμματισμό που έχουν εκπονήσει ο Αντιπεριφερειάρχης Οικονομικών και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Γιώργος Γεωργιόπουλος και η Διεύθυνση Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφέρειας, θα παραμείνει στην πλατεία Γεωργίου έως αύριο Παρασκευή και θα είναι ανοικτή για το κοινό από τις 9.30 το πρωί έως τις 13.30 το μεσημέρι.  
Οι μετρήσεις διενεργούνται στο πλαίσιο του Ελληνικού Αντικαρκινικού Εράνου, αφορούν το σύνολο του πληθυσμού και η όλη διοργάνωση είναι κοινή πρωτοβουλία της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και του παραρτήματος Πάτρας της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας.
Υπενθυμίζεται ότι το πρόγραμμα έχει ήδη υλοποιηθεί στην Πάτρα, στο Μεσολόγγι, στο Αίγιο, στη Μανωλάδα, τα Καλάβρυτα, στην Αμαλιάδα, στο Αιτωλικό και στον Λάππα Αχαΐας ενώ θα ακολουθήσουν επισκέψεις και σε άλλες περιοχές της Δυτικής Ελλάδας.

Τελευταία τροποποίηση: Πέμπτη, 13 Οκτώβριος 2011 11:02
επιστροφή στην κορυφή