title?>

Αναδιαμόρφωση τμημάτων κτιρίων Α, Β και Γ του παλαιού Νοσοκομείου Αγρινίου σε χώρο στέγασης του ΕΟΠΥΥ, του Δ.ΙΕΚ Βοηθών Νοσηλευτικής , σε χώρο στέγασης του Ξενώνα ατόμων με ψυχικές νόσους και σε χώρο στέγασης του ΕΚΑΒ (Κτίριο Γ).

Αντικείμενο του Έργου, είναι η αναδιαμόρφωση τμημάτων κτιρίων Α, Β και Γ του παλαιού Νοσοκομείου Αγρινίου σε χώρο στέγασης του ΕΟΠΥΥ (Κτίριο Α), σε χώρο στέγασης του Δ.ΙΕΚ Βοηθών Νοσηλευτικής Γενικής Νοσηλείας (Α΄ όροφος Κτίριο Α), σε χώρο στέγασης του Ξενώνα ατόμων με ψυχικές νόσους στο πλαίσιο της αποασυλοποίησης (Κτίριο Β) και σε χώρο στέγασης του ΕΚΑΒ (Κτίριο Γ).

Προϋπολογισμός: 1.500.000,00€

Κωδικός Σ.Α.: ΕΟ91

Στόχοι/Οφέλη: Το παλαιό Νοσοκομείο Αγρινίου, είναι ένα κτιριακό συγκρότημα που αποτελείται από δώδεκα κτίρια και καταλαμβάνει ένα ολόκληρο οικοδομικό τετράγωνο έκτασης 17,6 στρεμμάτων. Η μεταφορά των υπηρεσιών υγείας στο νέο νοσηλευτικό ίδρυμα της πόλης, είχε ως αποτέλεσμα την εγκατάλειψη και τη λεηλασία των υφιστάμενων κτιριακών υποδομών. Η επαναχρησιμοποίηση των κτιρίων και η χωροθέτηση σε αυτά νέων υπηρεσιών, εκτός από την άμεση βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών και την παροχή βελτιωμένων υπηρεσιών, θα προσφέρει και την επανένταξη του χώρου στη ζωή της πόλης.