Αν σας έλεγαν πώς «Ο Κόσμος είναι δικός σας», ίσως νομίζατε πως είναι σχήμα λόγου. Ωστόσο, πολλοί επιμένουν στη θετική άποψη ότι αν θελήσετε, ο κόσμος μπορεί να γίνει πραγματικά δικός σας!.

Η Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα πήρε την πρωτοβουλία να δημιουργήσει έναν Οδηγό που θα βοηθήσει τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις να ενημερωθούν, να εξελιχθούν, να εξάγουν και να αναπτυχθούν περαιτέρω. Στην Ελλάδα υπήρχε η ανάγκη για τη δημιουργία ενός τέτοιου οδηγού, ανάγκη την οποία επιδιώξαμε να καλύψουμε.

Για τον επιχειρηματία που επιδιώκει την ανάπτυξη της επιχείρησής του, που θέλει να απευθυνθεί και σε αγορές εκτός της χώρας του, για τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες που παράγει, να αξιοποιήσει διάφορες οικονομικές ενισχύσεις και άλλης μορφής διευκολύνσεις που χορηγούνται από εκτός συνόρων οργανισμούς, ή από άλλες χώρες, να ανταλλάξει εμπειρίες και γνώσεις, και να διευρύνει τον επαγγελματικό του ορίζοντα είναι χρήσιμος ο "Οδηγός Εξαγωγών για Μικρομεσαίες επιχειρήσεις".

Είναι ένας οδηγός που θα βοηθήσει τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις να ενημερωθούν, να εξελιχθούν, να εξάγουν και να αναπτυχθούν περαιτέρω.

Δείτε τον οδηγό εξαγωγών για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις.