Loading...

Πρόσκληση στο διαδικτυακό workshop «Ο ρόλος του σιδηροδρόμου στην ανάπτυξη»

Ο Αντιπεριφερειάρχης Επιχειρηματικότητας Έρευνας και Καινοτομίας, κ. Φωκίωνας Ζαΐμης, σας προσκαλεί στο διαδικτυακό Workshop «Ο Ρόλος του Σιδηροδρόμου στην Ανάπτυξη», την Τετάρτη 26 Μαΐου 2021 και ώρα 12.00 – 16.00 (ώρα Ελλάδας), που διοργανώνει η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας με την αρωγή του Europe Direct ΠΔΕ στο πλαίσιο του «2021: Ευρωπαϊκό Έτος Σιδηροδρόμου»

 

Διαδικτυακή Εκδήλωση Στα Πλαίσια Της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Βιομηχανίας

Τα τελευταία χρόνια η Ευρωπαϊκή Επιτροπή (ΓΔ GROW) διοργανώνει την Εβδομάδα Βιομηχανίας ως μια ευκαιρία για τα ενδιαφερόμενα μέλη και τους πολίτες από όλη την Ευρώπη ώστε να ξεκινήσουν έναν διάλογο αποκλειστικά για το μέλλον της ευρωπαϊκής βιομηχανίας. Τη φετινή χρονιά η Βιομηχανική Εβδομάδα θα επικεντρωθεί στις επιταχυνόμενες πράσινες και ψηφιακές μεταβάσεις, καθώς και στο μεταβαλλόμενο παγκόσμιο ανταγωνιστικό τοπίο στη μετα-Covid εποχή.

 

Ενημερωτική εκδήλωση για την παρουσίαση των δράσεων του Επιχειρησιακού Προγράμματος «ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ 2014-2020» στο Αγρίνιο

Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας σας προσκαλεί στην ενημερωτική εκδήλωση για την παρουσίαση των δράσεων του Επιχειρησιακού Προγράμματος «ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ 2014-2020».