Κυριακή, 19 Σεπτεμβρίου 2021
Ροή ενημέρωσης:

Κωνσταντίνα Γκρίζη

E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

Ανάθεση καθηκόντων άμισθου ειδικού συμβούλου στον κ. Μάκκα Ιωάννη σε θέματα διοικητικής λειτουργίας, στρατηγικού & επιχειρησιακού σχεδιασμού για την επικουρία του Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Αχαΐας ανακοινώνει την πρόσληψη 16 ατόμων (παγιδοθέτες - εργάτες αποθήκης) για την κάλυψη των αναγκών καταπολέμησης του δάκου ελιάς στις ελαιοκομικές περιοχές της Π.Ε. Αχαΐας.

Επαναληπτική διακήρυξη πρόχειρου μειοδοτικού διαγωνισμού για την προμήθεια και εγκατάσταση πλήρους μηχανογραφικού συστήματος για το ΚΤΕΟ της Δ/νσης Μεταφορών και Επικοινωνιών της Π.Ε. Ηλείας προϋπολογισμού 15.375,00€ ευρώ συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.

Επαναληπτική διακήρυξη πρόχειρου μειοδοτικού διαγωνισμού για την προμήθεια του αναγκαίου μηχανολογικού εξοπλισμού της γραμμής των βαρέων οχημάτων (BEISSBARTH) και λοιπού εξοπλισμού για το ΚΤΕΟ της Δ/νσης Μεταφορών και Επικοινωνιών της Π.Ε. Ηλείας προϋπολογισμού 33.837,00€ ευρώ συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.

Ανακοίνωση-πρόσκληση υποβολής αιτήσεων επιμόρφωσης σε θέματα Διοίκησης και Πληροφορικής που διοργανώνονται από τον Πανελλήνιο Σύλλογο Πληροφορικής Δημοσίου.