//
Παρασκευή, 28 Ιανουαρίου 2022
Ροή ενημέρωσης:
Τετάρτη, 26 Αύγουστος 2020 22:01

Αθλητισμού, Εθελοντισμού και Ολυμπισμού: Δημήτριος Νικολακόπουλος

Δημήτριος Νικολακόπουλος - Αθλητισμού, Εθελοντισμού και Ολυμπισμού

Ο Δημήτρης Νικολακόπουλος γεννήθηκε το 1981 στον Πύργο Ηλείας όπου και ολοκλήρωσε την σχολική του εκπαίδευση.

Είναι πτυχιούχος της πανεπιστημιακής σχολής φυσικοθεραπείας του Βουκουρεστίου από την οποία αποφοίτησε το 2003. Μετά την ολοκλήρωση των σπουδών του έκανε την πρακτική του άσκηση στο πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου Πατρών για ένα χρόνο.

Στην συνέχεια εργάστηκε για αρκετά χρόνια στο ΚΕΚΥΚΑΜΕΑ Πύργου. Από το 2010 και μέχρι σήμερα ασκεί το επάγγελμα του φυσικοθεραπευτή στο ιδιωτικό του εργαστήριο στον Πύργο.

Δίδαξε ως καθηγητής στο δημόσιο ΙΕΚ Πύργου στο διετή κύκλο σπουδών μαθήματα της ειδικότητας του.

Παρακολούθησε για πολλά χρόνια επιστημονικά συνέδρια και συμμετείχε σε αρκετές διημερίδας και σεμινάρια γύρω από τις επιστημονικές εξελίξεις στον τομέα της φυσικοθεραπείας.

Παρέχει επί χρόνια τις υπηρεσίες του ως φυσικοθεραπευτής στις ομάδες της Ένωσης ποδοσφαιρικών σωματείων (Ε.Π.Σ.) Ηλείας. Ήταν επί σειρά ετών φυσικοθεραπευτής στην ιστορική ομάδα ποδοσφαίρου του νόμου, τον Πανηλειακό και στην ομάδα μπάσκετ της Αμαλιάδας Κόροιβος. Είναι ακόμα, φυσικοθεραπευτής σε πολλά σωματεία του νομού.

Μιλάει την αγγλική και ρουμανική γλώσσα.

Έπαιξε ποδόσφαιρο ερασιτεχνικά σε αρκετά σωματεία της Ηλείας όπως ο Ξενοφών Κρεστένων, ο Α.Ο. Μακρισίων, ο Πέλοψ Πύργου, η Αλφειονίς Αλφειούσας και η Ολυμπιάδα Γουμέρου συμβάλλοντας με την συμμετοχή του στην ανάπτυξη του ποδοσφαίρου στον τόπο μας.

Είναι γιός του συνταξιούχου εκπαιδευτικού, πολιτικού και αυτοδιοικητικού παράγοντα Γεωργίου Νικολακόπουλου και της συνταξιούχου δημόσιου υπαλλήλου Μαρίνας Νικολακοπούλου.

Είναι παντρεμένος με την Αγγελική Ρέβελου, επίσης φυσικοθεραπεύτρια και έχουν δύο κόρες.

Τελευταία τροποποίηση: Δευτέρα, 17 Ιανουάριος 2022 10:57