Κυριακή, 27 Νοεμβρίου 2022
Ροή ενημέρωσης:
Σάββατο, 17 Δεκέμβριος 2011 15:14

Πάτρα: Ημερίδα για τα προγράμματα επιστημονικής υποστήριξης νέων αγροτών

Παρουσία του Γενικού Γραμματέα Νέας Γενιάς Γιάννου Λιβανού παρουσιάζονται αύριο Κυριακή, στο πλαίσιο ενημερωτικής ημερίδας που θα φιλοξενηθεί στο Συνεδριακό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών, τα προγράμματα της Γενικής Γραμματείας Νέας Γενιάς που αφορούν στην επιστημονική υποστήριξη των νέων αγροτών.

Η ημερίδα θα ξεκινήσει στις 9.30 το πρωί με χαιρετισμούς από τον κ. Λιβανό, τον Πρόεδρο της Π.Ε.Ν.Α. Βασίλη Γιαννόπουλο, τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Απόστολο Κατσιφάρα, τον Πρόεδρο του ΑΤΕΙ Μεσολογγίου Βαγγέλη Πολίτη, τον Αντιπεριφερειάρχη Ανάπτυξης και Αγροτικής Οικονομίας Γιώργο Αγγελόπουλο ενώ θ’ ακολουθήσουν εισηγήσεις.

Η ημερίδα διοργανώνεται από την Γενική Γραμματεία Νέας Γενιάς, τα ΤΕΙ Μεσολογγίου, Πειραιά και Λάρισας και την Ένωση Νέων Αγροτών Αχαΐας. Συντονιστές θα είναι ο Προϊστάμενος της Διεύθυνσης Αναπτυξιακών Πρωτοβουλιών Απασχόλησης της Γ.Γ. Νέας Γενιάς Βασίλης Τσινός, η επίκουρος Καθηγήτρια του Τμήματος Μηχανολογίας και Υδάτινων Πόρων του ΑΤΕΙ Μεσολογγίου Αγλαΐα Λιόπα – Τσακαλίδη και ο Αντιπρόεδρος της Ένωσης Νέων Αγροτών Αχαΐας Παντελής Σπύρος.

Οι εργασίες της ημερίδας θα ολοκληρωθούν στις δύο το μεσημέρι.