Κυριακή, 21 Απριλίου 2019
Ροή ενημέρωσης:
Παρασκευή, 09 Νοέμβριος 2018 16:32

Αυτοψία Αλεξόπουλου - Δριβίλα στο δρόμο Αργυρά - Σελλά - Πιτίτσα

Αυτοψία στο δρόμο Αργυρά- Σελλά- Πιτίτσα πραγματοποίησαν σήμερα το πρωί ο Αντιπεριφερειάρχης Αχαΐας κ. Γρηγόρης Αλεξόπουλος και ο Αντιπεριφερεάρχης Περιφερειακού Συντονισμού και Διοίκησης Δημήτρης Δριβίλας προκειμένου να επιτηρήσουν τα έργα που έχουν υλοποιηθεί στη συγκεκριμένη διαδρομή, ενόψει και της διοργάνωσης της ανάβασης Πιτίτσα- Πλατάνι που πραγματοποιείται το ερχόμενο Σαββατοκύριακο.

Τα έργα πραγματοποιήθηκαν στο πλαίσιο του έργου «Επείγουσες συντηρήσεις στο Επαρχιακό οδικό Δίκτυο του Δήμου Πατρέων» προϋπολογισμού 900.000 ευρώ και αφορούν εργασίες ασφαλτόστρωσης, τοποθέτησης στηθαίων και διαγράμμισης κατά μήκος του δρόμου Άγιος Βασίλειος-Πιτίτσα.

«Η Περιφερειακή Ενότητα Αχαΐας εκτελεί εργασίες συντήρησης οδών σε όλο το επαρχιακό οδικό δίκτυο προκειμένου να ενισχύσει την οδική ασφάλεια , ενώ δημοπρατεί άμεσα και άλλα έργα συντήρησης του επαρχιακού οδικού δικτύου αξίας άνω των 14 εκ. ευρώ» τόνισε ο κ. Αλεξόπουλος. «Η οδική ασφάλεια πρέπει να αποτελεί πρώτη προτεραιότητα, ιδίως σε μια χώρα που θρηνεί συνεχώς θύματα στο δρόμο. Παράλληλα, είναι σημαντικό να βοηθάμε όσο μπορούμε την ασφαλή διεξαγωγή σημαντικών αθλητικών διοργανώσεων πανελλήνιας εμβέλειας, όπως είναι η ανάβαση της Πιτίτσας, οι οποίες πέρα από το καθαρά αθλητικό σκέλος έχουν και ιδιαίτερη αναπτυξιακή διάσταση