Κυριακή, 11 Απριλίου 2021
Ροή ενημέρωσης:
Δευτέρα, 08 Απρίλιος 2019 12:35

Συγχαρητήρια του Περιφερειάρχη Απόστολου Κατσιφάρα στην Α.Ε. Καλαβρύτων για την άνοδο της

Συγχαρητήρια στην ποδοσφαιρική ομάδα της Α.Ε. Καλαβρύτων που για πρώτη φορά στην ιστορία της κερδίζει άνοδο στην Α’ κατηγορία απευθύνει με δήλωση του ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας.

«Θέλω να συγχαρώ την ομάδα της Α.Ε. Καλαβρύτων, όλους τους αθλητές, τους προπονητές, τον Πρόεδρο και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου για τη μεγάλη φετινή επιτυχία και την άνοδο στην Α’ κατηγορία που έρχεται ως επιστέγασμα μιας δημιουργικής χρονιάς, με σταθερότητα, με εξαιρετική αγωνιστική παρουσία, σκληρή δουλειά αλλά και σωστό προγραμματισμό», αναφέρει ο κ. Κατσιφάρας.

Και προσθέτει: «Η επιτυχία της Α.Ε. Καλαβρύτων αποτελεί σημαντική στιγμή στα αθλητικά πράγματα της περιοχής. Εύχομαι η συνέχεια να είναι ακόμα καλύτερη, με ακόμη μεγαλύτερες διακρίσεις. Η Περιφέρεια απ’ την πλευρά της φροντίζει ώστε οι αθλητικές υποδομές στην περιοχή Καλαβρύτων να είναι σε καλή κατάσταση και λειτουργικές. Και στο πρόγραμμα αθλητικών έργων που υλοποιούμε περιλήφθηκαν παρεμβάσεις στα γήπεδα του Δήμου Καλαβρύτων. Και πάλι θερμά συγχαρητήρια σ’ όλους τους συντελεστές της Α.Ε. Καλαβρύτων».

Τελευταία τροποποίηση: Δευτέρα, 08 Απρίλιος 2019 15:15