Παρασκευή, 27 Ιανουαρίου 2023
Ροή ενημέρωσης:
Παρασκευή, 27 Σεπτέμβριος 2019 15:21

Συναντήσεις Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Αχαΐας Χ. Μπονάνου με εκπροσώπους συνοικιών της Πάτρας

Με εκπροσώπους συλλόγων και κοινωνικών φορέων του Νοτίου Διαμερίσματος της Πάτρας, και της Τοπικής Κοινότητας Αγίου Βασιλείου συναντήθηκε σήμερα Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2019 στο γραφείο του ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Αχαΐας Χαράλαμπος Μπονάνος.

Οι αντιπρόσωποι των κοινωνικών φορέων κατέθεσαν τους προβληματισμούς τους για διάφορα ζητήματα που αφορούν στις περιοχές τους, ζητώντας και την προσωπική συνδρομή του Αντιπεριφερειάρχη για την επίλυση των εκκρεμοτήτων που αφορούν στην ποιότητα ζωής.

Μεταξύ άλλων, συζητήθηκε το θέμα των σεισμόπληκτων σχολείων που ακόμα στεγάζονται σε κοντέϊνερ, η ποιότητα των δρόμων και των πεζοδρομίων.  Ειδικότερα για τον Άγιο Βασίλειο, συζητήθηκε η ανάγκη επέκτασης του Βιολογικού Καθαρισμού και η έλλειψη επαρκούς σχολικής κτιριακής υποδομής.

«Τα προβλήματα που χρονίζουν και στα δύο σημεία της Πάτρας έχουν ταυτόσημη αφετηρία. Υπόσχομαι ότι θα γίνουν οι ανάλογες παρεμβάσεις στα κυβερνητικά κυρίως στελέχη για τη δρομολόγηση της επίλυσής τους. Επιπροσθέτως δόθηκαν οι ανάλογες οδηγίες στις υπηρεσίες μας, ώστε να παράσχεται κάθε είδους συνδρομή που είναι δυνατή» ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Μπονάνος, εκφράζοντας τη βούληση να επισκεφθεί σύντομα τις συνοικίες.

Σημειώνεται πως στις συναντήσεις έδωσαν το παρών οι εκπρόσωποι των Εκπολιτιστικών Συλλόγων, Κρύα Ιτεών, κ. Βαρβαρέσου, Λεύκας, κ. Γιαχαλής, Προοδευτικού Γλαύκου, κ. Μαρτζάκλη, Κυψέλης Ζαρουχλεΐκων, κ. Μακρυπόδης, Εργατικών Κατοικιών Παραλίας, κ. Πασχέντης, «Πάτρα Οχτώ», Άγ.Θεόδωροι & Αναπηρικών, κ. Σαμσώνας, ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Αγ. Βασιλείου, κ. Σταματόπουλος, ο Δ/ντής του Γυμνασίου Αγ. Βασιλείου, κ. Λοτσάρης, η Δ/ντρια του Δημοτικού Σχολείου Αγ.Βασιλείου, κ. Στρατή, οι εκπρόσωποι του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Γυμνασίου κ. Λαϊνιώτης, κ. Λεωνταρίδου και κ. Χαντζίου.