Παρασκευή, 27 Ιανουαρίου 2023
Ροή ενημέρωσης:
Τρίτη, 31 Δεκέμβριος 2019 12:17

Πρωτοχρονιάτικα Κάλαντα στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας

Γιορτινή ατμόσφαιρα επικράτησε σήμερα Τρίτη 31 Δεκεμβρίου 2019, παραμονή Πρωτοχρονιάς, στα γραφεία της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας με παραδοσιακά κάλαντα και ευχές για καλή και δημιουργική χρονιά προς τον Περιφερειάρχη, Νεκτάριο Φαρμάκη και τους συνεργάτες του.

Την αρχή έκαναν οι οπλίτες του ΚΕΤχ,συνοδευόμενοι από το μόνιμολοχία Κωνσταντίνο Ασημακόπουλο. Στη συνέχεια ο Περιφερειάρχης υποδέχθηκε μέλη και αντιπροσωπεία του ΔΣ του Παγκαλαβρυτινού Συλλόγου Πατρών, που έψαλαν παραδοσιακά κάλαντα της Πρωτοχρονιάς και ευχήθηκαν για το νέο έτος.

Ο κ. Φαρμάκης συνεχάρη τα μέλη του Συλλόγου, τον Πρόεδρο Φώτη Παπαθεοδώρου, το γενικό γραμματέα Θανάση Παλούμη, την ταμία Ελένη Λαγουμιτζή και το μέλος του ΔΣ Ευαγγελία Αποστολοπούλου για τη συμβολή τους στη διατήρηση της παράδοσης.

Ο Περιφερειάρχης άκουσε τα κάλαντα μαζί με τη σύζυγό του Εύη Παππά και τα παιδιά τους Αρετή και Θανάση. Παραβρέθηκαν ακόμη, ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Τάκης Παπαδόπουλος, ο Εκτελεστικός Γραμματέας Γιώργος Σύρμος και άλλα στελέχη της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.

Τελευταία τροποποίηση: Πέμπτη, 02 Ιανουάριος 2020 11:48