Δευτέρα, 26 Σεπτεμβρίου 2022
Ροή ενημέρωσης:
Παρασκευή, 10 Ιανουάριος 2020 12:22

Καταρτίζεται το Σχέδιο Δράσης για την Υγεία 2020 – Ανοικτό κάλεσμα του Αντιπεριφερειάρχη Χ. Μπονάνου στους φορείς για την κατάθεση προτάσεων

Ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Αχαΐας υπεύθυνος για θέματα Δημόσιας Υγείας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, Χαράλαμπος Μπονάνος, ενημερώνει ότι βρίσκεται στο στάδιο της κατάρτισης του Σχεδίου Δράσης έτους 2020 για την πρόληψη, προφύλαξη, αποκατάσταση, ευαισθητοποίηση και προαγωγή υγείας των πολιτών της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, το οποίο αφορά επίσης τη συμμετοχική διακυβέρνηση για την υγεία και τη μείωση των κοινωνικών ανισοτήτων, αποσκοπώντας στην επίτευξη της αειφόρου ανάπτυξης με Υγεία για Όλους στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας.

Στα πλαίσια αυτά, ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Αχαΐας απευθύνει ανοικτή πρόσκληση προς κάθε υγειονομικό και κοινωνικό φορέα της Περιφέρειας, να αποστείλει προτάσεις και προγραμματισμό δράσης που επιθυμεί να ενταχθεί στο συνολικό Σχέδιο Δράσης και να συμπεριληφθεί στον σχεδιασμό της Π.Δ.Ε..

Η αποστολή των προτάσεων μπορεί να γίνει μέχρι την Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2020.

Συγκεκριμένα, ανά Περιφερειακή Ενότητα, οι αποστολές θα πρέπει να γίνουν στις εξής ηλεκτρονικές διευθύνσεις:

Π.Ε. Αχαΐας, υπόψη Σωτηρίας-Δέσποινας Κολόμβα (email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. , τηλ. επικοιν. 2613620740).

Π.Ε. Ηλείας, υπόψη Πηνελόπης Σουδενιώτη (email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. , τηλ. επικοιν. 2621360472).

Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας, υπόψη Αλεξάνδρας Κοσσόβα (email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. , τηλ. επικοιν. 2631361113).

Επίσης, οι φορείς και των τριών Περιφερειακών Ενοτήτων θα πρέπει να κοινοποιήσουν τον προγραμματισμό τους και στο Γραφείο Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Αχαΐας (υπόψη Όλγας Οικονόμου email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. , τηλ. 2613613304).

Τελευταία τροποποίηση: Παρασκευή, 10 Ιανουάριος 2020 14:02