//
Δευτέρα, 25 Οκτωβρίου 2021
Ροή ενημέρωσης:
Τετάρτη, 05 Φεβρουάριος 2020 09:27

Στην Ημερίδα Τουρισμού του Δήμου Αιγιάλειας συμμετείχε ο Αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού και Τουρισμού Ν. Κοροβέσης

Στην 1η Ημερίδα Τουρισμού του Δήμου Αιγιάλειας συμμετείχε ο Αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού και Τουρισμού Νικόλαος Κοροβέσης όπου του δόθηκε η ευκαιρία να ενημερώσει, αλλά και να ανταλλάξει απόψεις με τους επιχειρηματίες της περιοχής που δραστηριοποιούνται στον κλάδο του τουρισμού.

Ειδικότερα, στην ημερίδα που διοργάνωσε στις 03.02.2019 ο Δήμος Αιγιαλείας και η Αντιδημαρχία Τουρισμού & Ποιότητας Ζωής, στο «Αρχοντικό Παναγιωτόπουλου», ο κ. Κοροβέσης ανέπτυξε τη νέα πολιτική τουριστικής ανάπτυξης και προβολής της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, αλλά και την ανάγκη συνεργιών μεταξύ δημόσιου και ιδιωτικού τομέα στην προώθηση του τουριστικού προορισμού της περιοχής.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε: «η νέα Περιφερειακή Αρχή, και ο ίδιος προσωπικά, δίνουμε προτεραιότητα στην ενημέρωση των επιχειρηματιών του κλάδου του τουρισμού στις πρωτοβουλίες και δράσεις που αναλαμβάνουμε ώστε μέσα από τη σωστή και έγκαιρη ενημέρωση να μπορεί ο επιχειρηματικός κόσμος να επωφελείται των μέσων προβολής του προορισμού».

Στην ημερίδα συμμετείχε και ο Προϊστάμενος του Τμήματος Σχεδιασμού Τουριστικής Στρατηγικής της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας Δρ. Λαυρέντιος Βασιλειάδης, ο οποίος με τη σειρά του αναφέρθηκε στο νέο πρόγραμμα τουριστικής προβολής της ΠΔΕ, αλλά και πως το τουριστικό προϊόν του προορισμού «Δυτική Ελλάδα» μπορεί να αξιοποιηθεί από τους επιχειρηματίες του τουρισμού.

Τελευταία τροποποίηση: Τετάρτη, 05 Φεβρουάριος 2020 13:05