Δευτέρα, 04 Ιουλίου 2022
Ροή ενημέρωσης:
Τρίτη, 18 Φεβρουάριος 2020 14:13

Συνάντηση του Αντιπεριφερειάρχη Χ. Μπονάνου με τον Αστυνομικό Διευθυντή Αχαΐας Γ. Μιχαλόπουλο

Συνάντηση εργασίας στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας πραγματοποιήθηκε σήμερα Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2020 μεταξύ του Αντιπεριφερειάρχη Αχαΐας Χαράλαμπου Μπονάνου και του Αστυνομικού Διευθυντή Αχαΐας, Ταξίαρχου Γεωργίου Μιχαλόπουλου.

Τη συζήτηση απασχόλησαν θέματα βιώσιμης αστικής κινητικότητας στο κέντρο της Πάτρας, ενώ έγινε αναφορά στα αστυνομικά μέτρα που είναι σε εξέλιξη για τη διευκόλυνση της κυκλοφορίας.

Ο Αντιπεριφερειάρχης εξέφρασε την πλήρη συμπαράστασή του στο σχεδιασμό της Αστυνομικής Διεύθυνσης, ώστε να περιοριστεί ή να εξαλειφθεί, στο μέτρο του δυνατού, το διπλοπαρκάρισμα. Επιπλέον, οι δύο πλευρές συμφώνησαν να προχωρήσουν άμεσα σε ενημέρωση των πολιτών με ειδικά έντυπα για τη βιώσιμη κίνηση στο ιστορικό κέντρο, διοργανώνοντας παράλληλα ενημερωτικές ημερίδες κυκλοφοριακής αγωγής.

Τις επόμενες ημέρες θα υπάρξουν συναντήσεις με τον Α’ βαθμό της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, καθώς και με τον Εμπορικό Σύλλογο της Πάτρας, σχετικά με τις θέσεις στάθμευσης, αλλά και συνεργασίες σχετικά με την ενημέρωση των πολιτών.

Τελευταία τροποποίηση: Τρίτη, 18 Φεβρουάριος 2020 14:18