Τετάρτη, 28 Σεπτεμβρίου 2022
Ροή ενημέρωσης:
Πέμπτη, 20 Φεβρουάριος 2020 13:11

Χ. Μπονάνος: «Αθλητισμός για παιδιά 6-12 ετών δικαιούχων ΤΕΒΑ Π.Ε. Αχαΐας»

Η Κοινωνική Σύμπραξη της Περιφερειακής Ενότητας Αχαΐας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, στο πλαίσιο υλοποίησης των Συνοδευτικών Μέτρων που στοχεύουν στη ενδυνάμωση και κοινωνική ενσωμάτωση των ωφελούμενων του ΤΕΒΑ/FEAD (Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας προς τους Απόρους), συνεργάζεται με αθλητικούς φορείς, σωματεία, συλλόγους και ακαδημίες Ποδοσφαίρου, Καλαθοσφαίρισης, Υδατοσφαίρισης, Πετοσφαίρισης και Tae Kwondo της Π.Ε. Αχαΐας, για τη δράση «Γνωριμία με τον Αθλητισμό» με επίκεντρο τα παιδιά των ωφελούμενων ΤΕΒΑ ηλικίας 6- 12 ετών.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Αχαΐας και νόμιμος εκπρόσωπος της Κ.Σ. Π.Ε. Αχαΐας, Χαράλαμπος Μπονάνος, επεσήμανε: «Ο Αθλητισμός έχει αποδειχθεί διαχρονικά ότι έχει σημαντικά οφέλη στη σωματική, πνευματική και ψυχική υγεία, ενώ συμβάλλει ενεργά στη ψυχοκοινωνική ενδυνάμωση και ωρίμανση των παιδιών. Στο πλαίσιο αυτό, η Κοινωνική Σύμπραξη της Περιφερειακής Ενότητας Αχαΐας σε μια αποτελεσματική και διαρκή συνεργασία με Αθλητικούς φορείς της Π.Ε. Αχαΐας, υποστηρίζει έμπρακτα περισσότερα από 150 παιδιά οικογενειών ωφελούμενων του ΤΕΒΑ προκειμένου να γνωρίσουν το άθλημα που αγαπούν, μέσα από οργανωμένα προγράμματα».

Η Περιφερειακή Ενότητα Αχαΐας, ως Επικεφαλής Εταίρος της Κοινωνικής Σύμπραξης Π.Ε. Αχαΐας, στο πλαίσιο των Συνοδευτικών Μέτρων του Προγράμματος ΤΕΒΑ/ FEAD (Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους), θα καλύψει το κόστος συμμετοχής στα αθλητικά προγράμματα για χρονικό διάστημα 4 μηνών.

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής οι ενδιαφερόμενοι γονείς, ωφελούμενοι του ΤΕΒΑ μπορούν να επικοινωνούν στο τηλέφωνο: 2613-620.763 (κα Χαιρέτη Μαρία-Μαρίνα) καθημερινά 9.00 π.μ.-1.00 μ.μ. και στο email m.chaireti@pde.gov.gr έως και Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2020.

Τελευταία τροποποίηση: Πέμπτη, 20 Φεβρουάριος 2020 14:38