Δευτέρα, 04 Ιουλίου 2022
Ροή ενημέρωσης:
Παρασκευή, 13 Μάρτιος 2020 12:51

Ξεκίνησαν οι εργασίες στο οδικό δίκτυο Δρυμώνας - Νεροσύρτη

Στην έναρξη των εργασιών συντήρησης, βελτίωσης και αναβάθμισης του επαρχιακού οδικού δικτύου από Δρυμώνα μέχρι Νεροσύρτη παραβρέθηκε την Πέμπτη 12 Μαρτίου 2020 ο Αντιπεριφερειάρχης Υποδομών και Έργων Θανάσης Μαυρομμάτης.

Παρόντες ήταν ακόμα ο Δήμαρχος Θέρμου Σπύρος Κωνσταντάρας, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Γιώργος Κοντογιάννης και ο Διευθυντής των Τεχνικών Υπηρεσιών Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας Τάσος Αλεξόπουλος.

Παράλληλα με την εγκατάσταση του εργολάβου συζητήθηκαν από κοντά και άλλα ζητήματα που αφορούν στις υποδομές του Δήμου Θέρμου και της ευρύτερης περιοχης. «Οι περιοχές του τόπου μας που είχαν χαρακτηριστεί στο παρελθόν ως «μη προνομιούχες» βγαίνουν από το παρασκήνιο και δυναμικά συμμετέχουν στο μερίδιο της ανάπτυξης που τους αναλογεί. Ο τόπος μας δεν αντέχει άλλες χαμένες ευκαιρίες» δήλωσε ο κ. Μαυρομμάτης.

Τόνισε επίσης ότι η κατάσταση της οδοποιίας στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και ιδιαίτερα σε σημεία ορεινά και δυσπρόσιτα, αποτελεί προτεραιότητα της Περιφερειακής Αρχής καθώς παρουσιάζουν έντονη εικόνα εγκατάλειψης.

Η διαρκής παρουσία των αιρετών σε κάθε σημείο της Περιφέρειας υπογραμμίζει τη σημασία που έχει για τη νέα Περιφερειακή Αρχή, αλλά και προσωπικά για τον Περιφερειάρχη Νεκτάριο Φαρμάκη η άμεση επαφή με τους πολίτες στον τόπο τους. «Με αυτό τον τρόπο μπορούμε να γίνουμε αυτόπτες μάρτυρες και κοινωνοί των προβλημάτων και των προβληματισμών τους και να συνεργαστούμε με τις τοπικές κοινωνίες για την εξεύρεση και την υλοποίηση των βέλτιστων λύσεων», συμπλήρωσε ο Αντιπεριφερειάρχης.

Τελευταία τροποποίηση: Παρασκευή, 13 Μάρτιος 2020 12:56