Τρίτη, 20 Οκτωβρίου 2020
Ροή ενημέρωσης:
Δευτέρα, 11 Μάιος 2020 16:29

Συνάντηση Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Ηλείας Β. Γιαννόπουλου με Διοίκηση ΚΤΕΛ Ν. Ηλείας

Η ομαλή - χωρίς προβλήματα και με ασφάλεια - μεταφορά των μαθητών της Γ΄ Λυκείου στα σχολεία τους, με αφορμή τη σημερινή επιστροφή στις σχολικές υποχρεώσεις τους, ήταν το θέμα που κυριάρχησε στη συνάντηση συνεργασίας του Αντιπεριφερεάρχη Π.Ε. Ηλείας Βασίλη Γιαννόπουλου, με τον πρόεδρο του ΚΤΕΛ Ν. Ηλείας Χρήστο Δημακόπουλο και τον αντιπρόεδρο Σπύρο Παναγιωτόπουλο.

Η μεταφορά – τόσο το πρωί όσο και το μεσημέρι, μετά τη λήξη των μαθημάτων – πραγματοποιήθηκε απρόσκοπτα, χωρίς προβλήματα, με μικρή ωστόσο συμμετοχή μαθητών στα δρομολόγια. Κάτι που, ωστόσο, ήταν αναμενόμενο, δεδομένου του γεγονότος ότι, μεγάλο διάστημα του Μαΐου και ενόψει των Πανελλαδικών εξετάσεων, όπως έχει δείξει το παρελθόν, πολλοί μαθητές επιλέγουν να απέχουν από τα μαθήματά τους, προκειμένου να ολοκληρώσουν τις επαναλήψεις για την προετοιμασία των εξετάσεων, ατομικά στο σπίτι.

Οι δυο πλευρές θα βρίσκονται σε ανοιχτή επικοινωνία, και εντός της τρέχουσας εβδομάδας, προκειμένου να υπάρξει ο απαραίτητος συντονισμός για την οργάνωση των δρομολογίων μεταφοράς - σύμφωνα με τους νέους υγειονομικούς κανονισμούς - και για τους μαθητές των υπολοίπων τάξεων (Α΄ και Β΄ Λυκείου καθώς και των τριών τάξεων του Γυμνασίου) οι οποίοι, σύμφωνα με τον κυβερνητικό σχεδιασμό, θα επιστρέψουν στα σχολεία και στις εκπαιδευτικές τους υποχρεώσεις, την προσεχή Δευτέρα 18 Μαΐου 2020.

Τελευταία τροποποίηση: Δευτέρα, 11 Μάιος 2020 16:33