Δευτέρα, 04 Ιουλίου 2022
Ροή ενημέρωσης:
Τρίτη, 21 Ιούλιος 2020 14:23

Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας στηρίζει την διοργάνωση 3 on 3 street basketball

Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, έχοντας στον προσανατολισμό της την ενίσχυση των αθλητικών και πολιτιστικών δραστηριοτήτων, στηρίζει ανάλογες δράσεις ως συνδιοργανωτής, με απώτερους στόχους την επαφή των πολιτών με το μαζικό αθλητισμό, τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών αλλά και των ευαίσθητων ομάδων της κοινωνίας μας, τη δημιουργία κινήτρων ενασχόλησης με υγιείς δράσεις, την ευαισθητοποίηση του κοινού, αλλά και την προσέλκυση επισκεπτών στην περιοχή μας.

Στην κατεύθυνση αυτή η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας συνεργάζεται με τον Αθλητικό Πολιτιστικό Σύλλογο Σοπωτού, για τη διοργάνωση του 3on3 street basketball στην πλατεία Υψηλών Αλωνίων της Πάτρας που θα διεξαχθεί από την Τετάρτη 22 μέχρι την Κυριακή 26 Ιουλίου 2020.

«Στόχος της δράσης 3on3 street basketball είναι η ενεργοποίηση όλων των νέων και ιδιαίτερα των μικρών παιδιών ν΄ ασχοληθούν με τον αθλητισμό, καθώς και η ανάπτυξη, προώθηση αξιών και στόχων που επιτυγχάνονται με την ενασχόληση με τον αθλητισμό. Σταθερή μας θέση είναι η σύνδεση της νεολαίας μας με την αθλητική δραστηριότητα, ιδιαίτερα στις δύσκολες στιγμές που περνάμε έπειτα από την εκδήλωση της πανδημίας» δήλωσε σχετικά ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Αχαΐας και αρμόδιος για θέματα δημόσιας υγείας Χαράλαμπος Μπονάνος.

Τελευταία τροποποίηση: Τρίτη, 21 Ιούλιος 2020 14:28