Σάββατο, 19 Ιουνίου 2021
Ροή ενημέρωσης:
Τετάρτη, 26 Αύγουστος 2020 12:44

Επίσκεψη του Θ. Μαυρομμάτη σε έργα στην Π.Ε. Ηλείας – Επιταχύνονται οι ρυθμοί σε όλες τις Περιφερειακές Ενότητες

Για την εξέλιξη έργων που βρίσκονται σε διάφορα στάδια υλοποίησης στην Π.Ε. Ηλείας ενημερώθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Υποδομών και Έργων, Θανάσης Μαυρομμάτης σε υπηρεσιακή σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στον Πύργο.

Στη συνέχεια επισκέφθηκε έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη σε διάφορα σημεία της Ηλείας, έτσι ώστε να παρακολουθήσει από κοντά την υλοποίηση των παρεμβάσεων της Περιφέρειας.

«Προτεραιότητά μας είναι ο πολίτης. Οι προτεραιότητες που έχουμε θέσει με τον Περιφερειάρχη, Νεκτάριο Φαρμάκη, είναι σαφείς και κινούνται στους άξονες: ταχύτητα – αποτελεσματικότητα – ασφάλεια. Με χαρά παρατηρούμε πως η εικόνα της Περιφερειακής Ενότητας Ηλείας βελτιώνεται καθημερινά μέσα από το σύνολο των παρεμβάσεων που υλοποιούνται από τα συνεργεία των υπηρεσιών μας ή από εργολάβους» δήλωσε ο κ. Μαυρομμάτης, προσθέτοντας ότι αντίστοιχα έργα που βελτιώνουν την καθημερινότητα των πολιτών και αναβαθμίζουν τις περιοχές εξελίσσονται και στις άλλες δύο Περιφερειακές Ενότητας, Αχαΐας και Αιτωλοακαρνανίας.

Ο Αντιπεριφερειάρχης, συνοδευόμενος από το Διευθυντή των Τεχνικών Υπηρεσιών Π.Ε. Ηλείας Μιχάλη Καλογερόπουλο και άλλα υπηρεσιακά στελέχη, επισκέφθηκε μεταξύ άλλων την περιοχή όπου εκτελούνται εργασίες συντήρησης του οδικού άξονα «Μίρακα - Λακκα - 101» και των συνδετήριων οδών. Συγκεκριμένα βρέθηκε στα έργα που εκτελούνται πάνω στον άξονα και στις συνδετήριες οδούς Νεμούντα - Γέφυρα Ερυμάνθου, Νεμούντα - Αχλαδινή καθώς και αυτή προς Περσαινα, ένα έργο συνολικού προϋπολογισμού 5 εκατ. ευρώ.

Ακολούθως, ο κ. Μαυρομμάτης μετέβη στα σημεία του Περιφερειακού οδικού δικτύου όπου εργάζονται τα συνεργεία συντήρησης και αναβάθμισης του οδοφωτισμού, ενώ επέβλεψε και τις εργασίες για τον καθαρισμό του «Ρούσκουλα» αλλά και την προετοιμασία για την κατασκευή νέας γέφυρας στο ύψος της Μανωλάδας.

Οι παρεμβάσεις στην Ηλεία θα συνεχιστούν με αυξανόμενη συχνότητα καθώς ο προγραμματισμός της Περιφέρειας περιλαμβάνει σημαντικές δράσεις που αφορούν στις υποδομές της περιοχής.

Σημειώνεται εξάλλου ότι μετά το Δεκαπενταύγουστο υπήρξε σύσκεψη των τεχνικών υπηρεσιών όλων των Περιφερειακών Ενοτήτων, κατά την οποία ο Περιφερειάρχης, Νεκτάριος Φαρμάκης, ζήτησε από όλα τα στελέχη να εντείνουν ακόμα περισσότερο τις προσπάθειές τους και να αυξήσουν ταχύτητες, προκειμένου τα έργα στη Δυτική Ελλάδα να αρχίζουν και να τελειώνουν εγκαίρως ή ακόμα και πιο σύντομα από τα αρχικώς ορισθέντα χρονοδιαγράμματα.

Τελευταία τροποποίηση: Τετάρτη, 26 Αύγουστος 2020 13:03