Κυριακή, 27 Νοεμβρίου 2022
Ροή ενημέρωσης:
Δευτέρα, 02 Νοέμβριος 2020 14:14

Υπογράφτηκε η σύμβαση κατασκευής του οδικού άξονα Λακκώματα – Τσαπουρνιά

Παρουσία της πρώην υπουργού και βουλευτού Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ, Σίας Αναγνωστοπούλου υπογράφτηκε σήμερα η σύμβαση κατασκευής του έργου «Αναβάθμιση και εκσυγχρονισμός του οδικού άξονα Λακκώματα – Τσαπουρνιά» από τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριο Φαρμάκη και τον ανάδοχο.

Ο δρόμος είναι συνολικού μήκους 5,5 χλμ περίπου και συνολικού προϋπολογισμού 2.500.000 ευρώ, ενώ έχει ενταχθεί στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.

Σημειώνεται ότι η κ. Αναγνωστοπούλου προσκλήθηκε στην υπογραφή της σύμβασης ενός έργου που συνδέει την επαρχιακή οδό Πατρών – Καλαβρύτων με την εθνική οδό Πατρών – Τριπόλεως βγάζοντας από την απομόνωση τις περιοχές Λακκώματα, Χρυσοπηγή, Καλούσι και Τσαπουρνιά της Ερυμάνθειας, καθώς με δικές της ενέργειες διασφαλίστηκε το 2018 πρόσθετη χρηματοδότηση για το συγκεκριμένο έργο, χωρίς να υπάρξει απομείωση και επιβάρυνση του προϋπολογισμού του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων της Π.Δ.Ε.

«Τα έργα που βελτιώνουν τον τόπο και την ποιότητα ζωής των πολιτών, μας ενώνουν όλους. Και μας αφορούν όλους. Ωστόσο, αποτελεί και ηθική υποχρέωση η αναγνώριση των θετικών προσπαθειών των πολιτικών προσώπων που συμβάλλουν στο να καταστούν τα έργα πραγματικότητα για τους πολίτες, όπως συνέβη στην συγκεκριμένη περίπτωση με την κ. Αναγνωστοπούλου» δήλωσε μετά την υπογραφή της σύμβασης ο Περιφερειάρχης.

Τελευταία τροποποίηση: Δευτέρα, 02 Νοέμβριος 2020 14:17