//
Τρίτη, 07 Δεκεμβρίου 2021
Ροή ενημέρωσης:
Δευτέρα, 14 Δεκέμβριος 2020 15:51

Προληπτικός έλεγχος για COVID-19 στον οικισμό Ρομά Θέση Αη-Βασιλιώτικα του Δήμου Αγρινίου παρουσία της Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας Μαρίας Σαλμά

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου προληπτικός δειγματοληπτικός έλεγχος για COVID-19 στον οικισμό Ρομά, στη θέση Αη-Βασιλιώτικα του Δήμου Αγρινίου.

Ο έλεγχος έγινε κατόπιν σχετικού αιτήματος της Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας Μαρίας Σαλμά σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ και τη Δ/νση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας Π.Ε. Αιτ/νίας και για την πραγματοποίηση του χρησιμοποιήθηκε η κινητή μονάδα αιμοληψίας της Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας.

Η κ. Σαλμά ήταν παρούσα στον έλεγχο, ενημερώθηκε από τον επικεφαλή γιατρό του ΕΟΔΥ κ. Πασονίδη Κωνσταντίνο για τη διαδικασία και αφού ευχαρίστησε το κλιμάκιο για την άμεση ανταπόκριση και συνεργασία δήλωσε: «Βασική μέριμνα της Π.Δ.Ε. είναι η διασφάλιση της δημόσιας υγείας και για το λόγο αυτό βρίσκεται δίπλα σε όλους τους πολίτες, καταβάλλοντας κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να ενισχυθούν τα προληπτικά μέτρα για τον περιορισμό της διάδοσης του νέου κορωνοϊου».

Τελευταία τροποποίηση: Δευτέρα, 14 Δεκέμβριος 2020 15:56