Δευτέρα, 08 Μαρτίου 2021
Ροή ενημέρωσης:
Τρίτη, 15 Δεκέμβριος 2020 14:36

Επίσκεψη του Αντιπεριφερειάρχη Π. Σακελλαρόπουλου στο ΚΤΕΟ Πατρών όπου αναμένεται να κατασκευαστούν οι νέες εγκαταστάσεις της Δ/νσης Μεταφορών

Την έκταση του ΚΤΕΟ Πατρών οπού στόχος είναι η κατασκευή και λειτουργία των νέων εγκαταστάσεων της Διεύθυνσης Μεταφορών Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας επισκέφτηκε σήμερα Τρίτη 15 Δεκεμβρίου ο Αντιπεριφερειάρχης Οικονομικής Πολιτικής, Παναγιώτης Σακελλαρόπουλος.

Όπως είναι γνωστό η έκταση συνολικού εμβαδού 18,5 στρεμμάτων έχει παραχωρηθεί από την ΕΤΑΔ προς την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος με στόχο την ανέγερση και λειτουργία των νέων εγκαταστάσεων.

Η συγκεκριμένη εξέλιξη αποτέλεσε το επιστέγασμα της πρωτοβουλίας που ανέλαβε η Περιφερειακή Αρχή από την αρχή της θητείας της και η οποία ευοδώθηκε μέσα από τη δημιουργική συνεργασία του κ. Σακελλαρόπουλου με τον πρόεδρο της ΕΤΑΔ Αντώνη Μπέζα.

«Η δημιουργία σύγχρονων εγκαταστάσεων για μία τόσο κρίσιμη υπηρεσία όπως είναι η Γενική Διεύθυνση Μεταφορών αποσκοπεί στην άρτια εξυπηρέτηση των πολιτών και στην αξιοποίηση κάθε δυνατότητας που παρέχει η σύγχρονη εποχή και οι νέες τεχνολογίες, ενώ παράλληλα θα αποφέρει σημαντική μείωση δαπανών για την Περιφέρεια, που έχει προϋπολογιστεί στο ύψος των 600 χιλιάδων ευρώ τουλάχιστον» δήλωσε ο Αντιπεριφερειάρχης. «Με σχέδιο και δουλειά διαμορφώνουμε ένα καλύτερο μέλλον για τη Δυτική Ελλάδα και μία καλύτερη και πιο λειτουργική Περιφέρεια» συμπλήρωσε ο κ. Σακελλαρόπουλος.

Τελευταία τροποποίηση: Τρίτη, 15 Δεκέμβριος 2020 15:58