//
Δευτέρα, 25 Οκτωβρίου 2021
Ροή ενημέρωσης:
Παρασκευή, 18 Δεκέμβριος 2020 15:49

Συνεργασία της Περιφέρειας Δυτ. Ελλάδος με την ΙΕΔΕΠ για το περιοδικό «ΑΧΑΪΚΗ ΙΑΤΡΙΚΗ»

Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, ανταποκρινόμενη στις σύγχρονες προκλήσεις στο χώρο της υγείας, υλοποιεί δράσεις ανταλλαγής τεχνογνωσίας επιστημόνων σχετικά με τη βελτίωση της υγειονομικής κάλυψης, τις νεοεμφανιζόμενες νόσους και τις χρόνιες παθήσεις.

Η Περιφέρεια συνεργάζεται με την Ιατρική Εταιρεία Δυτικής Ελλάδας και Πελοποννήσου για την υλοποίηση της ηλεκτρονικής διαχείρισης και εκτύπωσης του επιστημονικού περιοδικού «ΑΧΑΪΚΗ ΙΑΤΡΙΚΗ» που εκδίδει η ΙΕΔΕΠ.

Το επιστημονικό περιοδικό αποτελεί σημαντικό εργαλείο παρακολούθησης των εξελίξεων στις Επιστήμες Υγείας, ενώ δίνει τη δυνατότητα δημοσίευσης άρθρων των επαγγελματιών υγείας και των φοιτητών της περιοχής μας. Μέσω της ηλεκτρονικής διεύθυνσης της ΙΕΔΕΠ τα άρθρα είναι διαθέσιμα σε όλους.

Η υποβολή των άρθρων και η διαχείρισή τους θα γίνεται ηλεκτρονικά από την ΙΕΔΕΠ με σκοπό να δημιουργηθεί ένα σύγχρονο και χρήσιμο εργαλείο αναφοράς το οποίο θα αποτελεί πυρήνα ενημέρωσης και τεχνογνωσίας νέων ιατρικών ειδικοτήτων και θα αναπτύσσει τη διεπιστημονική-διϋπηρεσιακή συνεργασία και διασύνδεση των επαγγελματιών υγείας.

Τελευταία τροποποίηση: Παρασκευή, 18 Δεκέμβριος 2020 15:51