Παρασκευή, 19 Αυγούστου 2022
Ροή ενημέρωσης:
Δευτέρα, 21 Δεκέμβριος 2020 15:17

Ημερίδα για την αναγκαιότητα του εμβολιασμού και τα δεδομένα ασφάλειας και αποτελεσματικότητας

Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας σε συνεργασία με την Ιατρική Εταιρεία Δυτικής Ελλάδος και Πελοποννήσου (Ι.Ε.Δ.Ε.Π.), πραγματοποίησε με μεγάλη επιτυχία εξ’ αποστάσεως ενημερωτική ημερίδα (webinar) με ομιλητή το Λοιμωξιολόγο Επίκουρο Καθηγητή Παθολογίας, Στέλιο Ασημακόπουλο.

Η εκδήλωση είχε ως θέμα: «Αναγκαιότητα εμβολιασμού και δεδομένα ασφάλειας αποτελεσματικότητας των επερχόμενων εμβολίων έναντι SARS-Cov2» και απευθυνόταν σε επαγγελματίες υγείας.

Η συμμετοχή των ενδιαφερομένων ξεπέρασε κάθε προσδοκία καθώς είναι εμφανής η ανάγκη ενημέρωσης για το εν λόγω εμβόλιο σε κάθε ειδικότητα της υγείας.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με παρουσίαση των καλεσμένων εκ μέρους του Προέδρου της ΙΕΔΕΠ Περικλή Δουζδαμπάνη και στη συνέχεια χαιρέτησε και συμμετείχε ενεργά ο Αντιπεριφερειάρχης Υγείας, Χαράλαμπος Μπονάνος. Τη συζήτηση συντόνισε και ανέλαβε να απευθύνει τα ερωτήμα των συμμετεχόντων στους ομιλητές ο Αντιπρύτανης και Καθηγητής Παθολογίας-Λοιμώξεων του Πανεπιστημίου Πατρών, Μάρκος Μαραγκός. Ο κ. Ασημακόπουλος δέχθηκε πλήθος συγχαρητηρίων για τη μεστή και έγκριτη ομιλία του.

Ο πρόεδρος κ. Δουζδαμπάνης ευχαρίστησε τη διοργανώτρια της εκδήλωσης, Κατερίνα Βέργη, καθώς και το Εκπαιδευτικό Συγκρότημα «Βέργη», αφού παρά τον αρχικό αιφνιδιασμό λόγω της πολύ μεγάλης συμμετοχής, η ημερίδα ολοκληρώθηκε με πολύ μεγάλη επιτυχία.

Οι ενδιαφερόμενοι που θέλουν να παρακολουθήσουν την εκδήλωση on demand μπορούν να το κάνω στον σύνδεσμο: youtu.be/B2IfciX0WyM.

Η επόμενη ενημερωτική εξ ’αποστάσεως ημερίδα θα είναι ανοιχτή προς το κοινό και θα πραγματοποιηθεί στις 28/12/2020 ημέρα Δευτέρα και ώρα 18:00 με εξαιρετικούς ομιλητές και συμμετέχοντες.

Τελευταία τροποποίηση: Δευτέρα, 21 Δεκέμβριος 2020 15:20