//
Δευτέρα, 25 Οκτωβρίου 2021
Ροή ενημέρωσης:
Τετάρτη, 23 Δεκέμβριος 2020 15:08

Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος συνεχίζει τις δράσεις κοινωνικής στήριξης με τα «Γεύματα κοινωνικής αλληλεγγύης»

Μέσα στις ιδιαίτερες και δύσκολες συνθήκες που έχει προκαλέσει η πανδημία, η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας παραμένει κοντά στους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη και συνεχίζει τις δράσεις κοινωνικής στήριξης με τα «ΓΕΥΜΑΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ».

Σε συνεργασία με τον Σύλλογο Καταστηματαρχών Εστίασης και Αναψυχής Νομού Αχαΐας (ΣΚΕΑΝΑ) θα διανείμει γεύματα τις ημέρες των εορτών σε ιδρύματα της πόλης μας που έχουν ανάγκη από τη στήριξη της Περιφέρειας.

Συγκεκριμένα στις 23, 24, 30 και 31 Δεκεμβρίου θα διανείμει, σε συνεργασία με τον ΣΚΕΑΝΑ, εορταστικά γεύματα στο Άσυλο Ανιάτων, την Κιβωτό της Αγάπης και στο Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Αχαΐας Χαράλαμπος Μπονάνος δήλωσε: «Σε τέτοιες κρίσιμες και πρωτόγνωρες στιγμές που ζούμε όλοι εξαιτίας της υγειονομικής κρίσης, ιδιαίτερα αυτές τις εορταστικές μέρες, η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας οφείλει και είναι κοντά σε όλους όσους έχουν την ανάγκη μας. Κοντά στους ανθρώπους που βλέπουν με αγωνία να κρατάει ο εφιάλτης, κοντά στους επιχειρηματίες που ανησυχούν για την επαγγελματική τους προοπτική. Κανείς δεν πρέπει να μένει πίσω, πιστεύουμε σε μια συνεκτική κοινωνία και θα το κάνουμε πράξη. Καλά Χριστούγεννα με υγεία σε όλους».

Τελευταία τροποποίηση: Τετάρτη, 23 Δεκέμβριος 2020 15:11