Πέμπτη, 18 Αυγούστου 2022
Ροή ενημέρωσης:
Δευτέρα, 11 Ιανουάριος 2021 16:11

Στα Καλάβρυτα ο Αντιπεριφερειάρχης Χ. Μπονάνος για την διαχείριση των κρουσμάτων κορωνοϊού στο «Καλλιμανοπούλειο»

Σύσκεψη για την αντιμετώπιση θετικών κρουσμάτων κορωνοϊού στο «Καλλιμανοπούλειο Εκκλησιαστικό Διακονικό Κέντρο» πραγματοποιήθηκε σήμερα, Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2021, στο Δημαρχείο Καλαβρύτων με τη συμμετοχή του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Αχαΐας, αρμόδιου για θέματα δημόσιας υγείας Χαράλαμπου Μπονάνου.

Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης εκτιμήθηκε η κατάσταση και δόθηκαν κατευθύνσεις για την καλύτερη διευθέτηση του ζητήματος, με σκοπό την ασφάλεια τροφίμων και εργαζομένων, ενώ τονίστηκε ιδιαίτερα η μεγάλη προσπάθεια που απαιτείται για τον περιορισμό της διασποράς.

Από την πλευρά του ο Αντιπεριφερειάρχης παρενέβη στον Αντιπρόεδρο του ΕΟΔΥ για την άμεση αποστολή συνεργείου προκειμένου να διενεργηθούν μοριακά τέστ. Παράλληλα δρομολογήθηκε και ξεκίνησε η ιχνηλάτηση των επαφών των κρουσμάτων.

Στο Δήμαρχο Καλαβρύτων Θανάση Παπαδόπουλο και στην Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων παραδόθηκε υγειονομικό υλικό και μέσα προστασίας από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν οι Αντιδήμαρχοι Σπύρος Καούρης και Νικόλαος Σφαραγγούλιας η Προϊσταμένη Γενικής Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας, Γεωργία Πλώτα, η Προϊσταμένη Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Π.Ε. Αχαΐας, Σοφία Συμεωνίδου, η Προϊσταμένη Τμήματος Κοινωνικών Υπηρεσιών - Περιφερειακό Παρατηρητήριο Μαρία Παππά.

Τελευταία τροποποίηση: Δευτέρα, 11 Ιανουάριος 2021 16:18