Δευτέρα, 04 Ιουλίου 2022
Ροή ενημέρωσης:
Πέμπτη, 14 Ιανουάριος 2021 15:25

Επαφές με εκπροσώπους των Σωμάτων Ασφαλείας ξεκίνησε η Βοηθός Περιφερειάρχη Αγγελική Χαλιμούδρα

Σειρά επαφών με εκπροσώπους των Σωμάτων Ασφαλείας είχε η Βοηθός Περιφερειάρχη αρμόδια για τις δράσεις συνεργασίας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας με τα Σώματα Ασφαλείας Αγγελική Χαλιμούδρα.

Συγκεκριμένα, πραγματοποίησε διαδοχικές επισκέψεις στην Π.Ε. Αιτωλοακαρνανιας με το Διευθυντή Αστυνομίας Αιτωλίας, Ταξίαρχο Ιωάννη Νταλαχάνη, το Διευθυντή Αστυνομίας Ακαρνανίας, Αστυνομικό Διευθυντή Δημήτριο Γαλαζούλα, το Διοικητή της Π.Υ. Αιτωλοακαρνανίας, Πύραρχο Χριστόφορο Μπόκα, και το Διοικητή της Π.Υ. Αγρινίου, Αντιπύραρχο Ευστράτιο Πετράκη, από τους οποίους ενημερώθηκε για τα προβλήματα, όπως επίσης τις άμεσες και επείγουσες ανάγκες που προκύπτουν στο πλαίσιο άσκησης των καθηκόντων τους.

Από την πλευρά της η κ. Χαλιμούδρα τους ενημέρωσε ότι την 23η Ιουλίου 2020 εγκρίθηκαν από το Περιφερειακό Συμβούλιο οι προτάσεις ένταξης των έργων «Ενίσχυση του Εθνικού μηχανισμού Διαχείρισης Κρίσεων και Αντιμετώπισης Κινδύνων» για τις Περιφερειακές Ενότητες Αιτωλοακαρνανίας, Αχαΐας και Ηλείας στη ΣΑΕΠ 501 του εθνικού σκέλους του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων, με προϋπολογισμό 120.000 ευρώ για κάθε Περιφερειακή Ενότητα.

«Έτσι μας δίνεται η δυνατότητα να είμαστε αρωγοί στον καθημερινό αγώνα τους για τη δημόσια ασφάλεια και την προστασία των πολιτών» εξήγησε η βοηθός Περιφερειάρχη και κατέληξε: «Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας θα είναι δίπλα στα Σώματα Ασφαλείας, αναγνωρίζοντας ότι βρίσκονται μόνιμα στην πρώτη γραμμή του καθήκοντος, καταβάλλοντας υπεράνθρωπες προσπάθειες για την ασφάλεια των πολιτών, αλλά και του φυσικού περιβάλλοντος».

Τελευταία τροποποίηση: Πέμπτη, 14 Ιανουάριος 2021 18:06