Δευτέρα, 08 Αυγούστου 2022
Ροή ενημέρωσης:
Τρίτη, 02 Μάρτιος 2021 15:28

Συνεργασία της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας με τα Σώματα Ασφαλείας

Επίσκεψη στη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Ελλάδος, στη Διεύθυνση Αστυνομίας Αχαΐας και στην Περιφερειακή Διοίκηση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, πραγματοποίησαν τη Δευτέρα 1η Μαρτίου η βοηθός Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, αρμόδια για θέματα συνεργασίας με τα Σώματα Ασφαλείας, Αγγελική Χαλιμούδρα, ο Αντιπεριφερειάρχης Αχαΐας, Χαράλαμπος Μπονάνος, και ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου, Τάκης Παπαδόπουλος.

«Επισκεφθήκαμε το Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή, Υποστράτηγο κ. Απόστολο Μαρτζάκλη, και τον Αστυνομικό Διευθυντή Αχαΐας, Ταξίαρχο κ. Ιωάννη Κυριακόπουλο, καθώς και το νέο Περιφερειακό Διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Δυτικής Ελλάδας, Αρχιπύραρχο κ. Ανδρέα Στεμπίλη, μετά και την πρόσφατη προαγωγή τους. Τους συγχαρήκαμε, ευχηθήκαμε υγεία, πολλή δύναμη και υπομονή στο δύσκολο έργο τους. Κάναμε ουσιαστικές συζητήσεις για διάφορα θέματα που αφορούν τη λειτουργία των Σωμάτων Ασφαλείας, δίνοντας έμφαση στο ότι είναι δεδομένη η στήριξη της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας. Η χρήση του νέου χρηματοδοτικού εργαλείου που δημιούργησε η ΠΔΕ θα δώσει λύση και θα βοηθήσει σε οποιαδήποτε άμεση ή επείγουσα ανάγκη των Σωμάτων Ασφαλείας με σκοπό τη διασφάλιση της ομαλής λειτουργίας τους», δήλωσε μετά το τέλος των συναντήσεων η κ. Χαλιμούδρα.

Στην Αστυνομική Διεύθυνση Αιτωλίας

Στη συνέχεια, η βοηθός Περιφερειάρχη επισκέφθηκε την Ιερά Πόλη Μεσολογγίου, όπου συναντήθηκε με το νέο Αστυνομικό Διευθυντή Αιτωλίας, Αστυνομικό Διευθυντή, Νικόλαο Νικολάου, τον οποίον συνεχάρη και ευχήθηκε καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο του, ενώ παράλληλα τον ενημέρωσε για το πλαίσιο της μεταξύ τους συνεργασίας. «Πρωταρχικό μέλημά μας και επιθυμία του Περιφερειάρχη είναι να συνεχίσει να υπάρχει άριστη συνεργασία με τα Σώματα Ασφαλείας που είναι μονίμως στην πρώτη γραμμή και να δοθούν λύσεις σε προβλήματα που αντιμετωπίζουν κατά την εκτέλεση των καθηκόντων τους οι αστυνομικοί και οι πυροσβέστες της περιφέρειας μας», υπογράμμισε η ίδια.

Τελευταία τροποποίηση: Τρίτη, 02 Μάρτιος 2021 15:34