Πέμπτη, 23 Σεπτεμβρίου 2021
Ροή ενημέρωσης:
Τετάρτη, 10 Μάρτιος 2021 14:11

Σύσκεψη υπό τον Αντιπεριφερειάρχη Περιφερειακής Ενότητας Αχαΐας, Χαράλαμπο Μπονάνο για τα μέτρα covid ενόψει του τριημέρου

Σύσκεψη πραγματοποιήθηκε σήμερα Τετάρτη 10 Μαρτίου 2021 στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Αχαΐας Χαράλαμπου Μπονάνου παρουσία του Αστυνομικού Δ/ντή του Β’ Αστυνομικού Τμήματος Πατρών Ιωάννη Αθανασόπουλου, της Προϊσταμένης Εθνικής Αρχής Διαφάνειας Μαρίας Καραμπελιά, της Δ/ντριας Σωμάτων Επιθεώρησης Πάτρας Βασιλικής Σεϊντή, της Γενικής Δ/ντριας Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας Γεωργίας Πλώτα, της Προϊσταμένης Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας Σοφίας Συμεωνίδου και του Γενικού Δ/ντή Ανάπτυξης Χρήστου Παπασημακόπουλου, με σκοπό το συντονισμό των ελεγκτικών υπηρεσιών που εμπλέκονται στην εφαρμογή του υγειονομικού πρωτοκόλλου. Ενόψει του τριημέρου τονίστηκε στη συνάντηση ότι πρέπει να υπάρξει εγρήγορση όλων των υπηρεσιών και παράλληλα μικτά κλιμάκια να εποπτεύσουν για την πιστή εφαρμογή των σχετικών διατάξεων.

Σε δήλωση του ο Αντιπεριφερειάρχης Χαράλαμπος Μπονάνος ανέφερε: «Βρισκόμαστε σε μια δύσκολη στιγμή για την επιδημιολογική κατάσταση της περιοχής, τα νοσηλευτικά μας ιδρύματα πιέζονται και όλοι πρέπει να κατανοήσουμε ότι πρέπει να δείξουμε τον απαραίτητο σεβασμό στους νοσηλευόμενους και στοπ υγειονομικό προσωπικό. Καλώ τους συμπολίτες μας να δείξουν την απαραίτητη υπομονή αλλά και να αποδείξουν την απαραίτητη κοινωνική αλληλεγγύη τηρώντας τα μέτρα για να μπορέσουμε σε σύντομο χρονικό διάστημα να επανέλθουμε σε κάποια μορφής κανονικότητας. Το τριήμερο θα είναι μία μεγάλη πρόκληση για την επίδειξη της απαραίτητης κοινωνικής ευαισθησίας».

Τελευταία τροποποίηση: Τετάρτη, 10 Μάρτιος 2021 17:19