Παρασκευή, 12 Αυγούστου 2022
Ροή ενημέρωσης:
Τετάρτη, 12 Μάιος 2021 13:38

Ο Χ. Μπονάνος για την Παγκόσμια Ημέρα Νοσηλευτών: «Από την πρώτη στιγμή της πανδημίας στέκονται με αυταπάρνηση δίπλα σε κάθε ασθενή»

Η Παγκόσμια Ημέρα Νοσηλευτών γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 12 Μαΐου. Ειδικά τη δύσκολη περίοδο της πανδημίας covid-19, η γιορτή αυτή έχει σκοπό να θυμίσει σε όλους την ανεκτίμητη συνεισφορά των νοσηλευτών στην κοινωνία, καθώς είναι εκείνοι που παρέχουν επιστημονική φροντίδα, ανακούφιση και δίνουν κουράγιο κι ελπίδα σε κάθε άνθρωπο που βιώνει δύσκολες καταστάσεις με την υγεία του.

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Νοσηλευτών ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Αχαΐας και αρμόδιος για θέματα υγείας Χαράλαμπος Μπονάνος δήλωσε: «Σήμερα τιμούμε τους Νοσηλευτές που διαδραματίζουν ένα ρόλο απαιτητικό και ευαίσθητο συνάμα, στο σύστημα υγείας. Από την πρώτη στιγμή της πανδημίας στέκονται με αυταπάρνηση δίπλα σε κάθε ασθενή που βιώνει μαζί με την ασθένεια, το φόβο και τη μοναξιά στους θαλάμους των νοσοκομείων. Τους ευχαριστούμε και τους ευγνωμονούμε που με την εξειδικευμένη γνώση τους, την άρτια εκπαίδευσή τους, το υψηλό αίσθημα ευθύνης τους και τη δύναμη ψυχής και αγάπης προς το συνάνθρωπο που επιδεικνύουν καθημερινά, ανταποκρίνονται με απόλυτη επιτυχία στο δύσκολο έργο τους όλο αυτό το διάστημα διατηρώντας υψηλό το επίπεδο υγείας στη χώρα μας. Τους οφείλουμε πολλά!».

Τελευταία τροποποίηση: Τετάρτη, 12 Μάιος 2021 13:41