Παρασκευή, 27 Ιανουαρίου 2023
Ροή ενημέρωσης:
Τετάρτη, 21 Ιούλιος 2021 08:57

COVID 19 και Μεταλλάξεις - Διαδικτυακή ημερίδα από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας

Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας πραγματοποιεί διαδικτυακή ενημερωτική ημερίδα (webinar) με θέμα: «COVID 19 και Μεταλλάξεις».

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 21 Ιουλίου 2021 στις 17:00 και θα μεταδοθεί απευθείας μέσω του συνδέσμου youtu.be/ixc6OrlKcncΜ, δίνοντας την ευκαιρία στο ευρύ κοινό να παρακολουθήσει διακεκριμένους επιστήμονες.

Με αφορμή την ημερίδα ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Αχαΐας και αρμόδιος για θέματα υγείας, Χαράλαμπος Μπονάνος, δηλώνει: «Η ανησυχία για την πορεία της επιδημίας του κορωνοϊού εντείνεται μετά και την εμφάνιση νέων κρουσμάτων της πιο μεταδοτικής μετάλλαξης Δέλτα η οποία αναμένεται να επικρατήσει στον πλανήτη μέσα στον Αύγουστο. H Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας επιδιώκει ακόμα μια φορά, μέσα από την πολύ ενδιαφέρουσα αυτή ημερίδα, την έγκυρη ενημέρωση από έγκριτους επιστήμονες και τη σωστή πληροφόρηση, ώστε να καταφέρουμε όλοι μαζί να υψώσουμε ένα μεγάλο εμπόδιο άμυνας απέναντι στον εισβολέα της ζωής μας. Το ζητούμενο πλέον είναι πως θα μπορέσουμε να καθυστερήσουμε τη διασπορά της στην κοινότητα μέχρι να αυξηθεί περαιτέρω η εμβολιαστική κάλυψη στη χώρα. Στόχος μας είναι να στηρίξουμε την προσπάθεια που κάνει όλη η ελληνική κοινωνία μαζί, να θωρακιστεί υγειονομικά μέσα από τον εμβολιασμό και να αυξηθει το ποσοστό των εμβολιασμενων και ειδικά των νέων ανθρώπων».

Τελευταία τροποποίηση: Πέμπτη, 22 Ιούλιος 2021 11:10