//
Παρασκευή, 22 Οκτωβρίου 2021
Ροή ενημέρωσης:
Τρίτη, 07 Σεπτέμβριος 2021 14:10

Επίσκεψη του Αντιπεριφερειάρχη Επιχειρηματικότητας, Έρευνας και Καινοτομίας, Φωκίωνα Ζαΐμη, σε επιχειρήσεις της ΒΙΠΕ Πατρών

Δύο επιχειρήσεις που βρίσκονται στη Βιομηχανική Περιοχή Πατρών, τη γαλακτοκομική εταιρεία «Friesland Gabina» (NOUNOU) και τη μονάδα παραγωγής ιχθυοτροφείων «IRIDA» επισκέφθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Επιχειρηματικότητας και Καινοτομίας, Φωκίων Ζαϊμης.

Ο Αντιπεριφερειάρχης ενημέρωσε τους εκπροσώπους των επιχειρήσεων ότι προχωράει το έργο του φυσικού αερίου στη ΒΙ.ΠΕ. το οποίο είναι πάρα πολύ σημαντικό, τόσο σε ό,τι αφορά την πρώτη φάση, μεταφοράς και διάθεσης υγροποιημένου αερίου μέσω τοπικών δικτύων, όσο και σε δεύτερη φάση, τη σύνδεση της περιοχής με τον αγωγό φυσικού αερίου.

Η αναβάθμιση της ΒΙ.ΠΕ. Πατρών σε θέματα ασφάλειας, καθαριότητας, όσο και η βελτίωση της σύνδεσής της με την υπόλοιπη περιοχή συγκοινωνιακά είναι προτεραιότητα για την ΠΔΕ. Παράλληλα ο κ. Ζαϊμης συνομίλησε με τους εκπροσώπους των εταιρειών ακούγοντας τους προβληματισμούς τους και τις ανησυχίες τους, αλλά και δράσεις που μπορεί να γίνουν με την αρωγή της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.

Τελευταία τροποποίηση: Τρίτη, 07 Σεπτέμβριος 2021 14:14