Σάββατο, 01 Οκτωβρίου 2022
Ροή ενημέρωσης:
Τετάρτη, 13 Οκτώβριος 2021 14:58

Στο 2ο FOLOI TRAIL RUN συμμετείχε ο Αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού, Εθελοντισμού και Ολυμπισμού Δ. Νικολακόπουλος

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε την Κυριακή 10 Οκτωβρίου 2021 το 2ο FOLOI TRAIL RUN σε μια δύσκολη και συνάμα μαγευτική διαδρομή, στο δρυόδασος της Φολόης. Οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να λάβουν μέρος σε αγώνες ορεινού τρεξίματος 10 και 20 χιλιομέτρων διασχίζοντας διαδρομές και μονοπάτια ενός από τα μεγαλύτερα δρυοδάση της Ευρώπης. Μετά το τέλος του αγώνα δρόμου πραγματοποιήθηκε παιδικός αγώνας μέσα στο χωριό της Φολόης.

Το παρόν έδωσε και ο Αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού, Εθελοντισμού και Ολυμπισμού Δημήτρης Νικολακόπουλος, ο οποίος έλαβε μέρος και τερμάτισε την διαδρομή των 10 χιλιομέτρων, απένειμε μετάλλια στους συμμετέχοντες και συνεχάρη τους διοργανωτές για την πρωτοβουλία, καθώς και την άριστη διοργάνωση της που, εκτός των άλλων, ανέδειξε το προστατευόμενο από την NAΤURA, δρυοδάσος της Φολόης.

Ο κ. Νικολακόπουλος εξέφρασε την ικανοποίηση του για την ανταπόκριση και τη συμμετοχή του κόσμου καθώς και τη χαρά του που διεξάγονται τέτοιες σπουδαίες δράσεις, στις οποίες η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας πάντα στέκεται αρωγός, καθώς ο αθλητισμός αποτελεί μέσο ψυχαγωγικού και εκπαιδευτικού χαρακτήρα προς τους πολίτες όλων των ηλικιών, ιδιαίτερα όταν αυτό συνδυάζεται με το περιβάλλον και την περιβαλλοντική συνείδηση.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού Εθελοντισμού και Ολυμπισμού τιμήθηκε από τους διοργανωτές για την ουσιαστική συμβολή στης Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας στη διοργάνωση, αλλά και για την αγωνιστική του συμμετοχή.

Τελευταία τροποποίηση: Τετάρτη, 13 Οκτώβριος 2021 15:03