Πέμπτη, 01 Δεκεμβρίου 2022
Ροή ενημέρωσης:
Τετάρτη, 02 Φεβρουάριος 2022 12:19

Συνάντηση Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Ηλείας Β. Γιαννόπουλου με Β. Σολδάτο

Την επίσκεψη του απερχόμενου Διοικητή Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Ηλείας Βασίλη Σολδάτου, δέχθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Ηλείας Βασίλης Γιαννόπουλος, λίγο πριν την αναχώρησή του από την Ηλεία και την ανάληψη των νέων του καθηκόντων, ως Διοικητής Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Αχαΐας, μετά τις Κρίσεις των Ανώτατων Αξιωματικών του Πυροσβεστικού Σώματος.

Ο κ. Σολδάτος, με τη λήξη της θητείας του ευχαρίστησε τον κ. Γιαννόπουλο για την άριστη συνεργασία και για την πολύτιμη βοήθεια και συνδρομή της Περιφερειακής Ενότητας Ηλείας και του ιδίου προσωπικά, στη διαχείριση δύσκολων συμβάντων, από το Φεβρουάριο του 2020 - οπότε και τοποθετήθηκε στη Διοίκηση των Π.Υ. Ηλείας - μέχρι και σήμερα.

Από την πλευρά του ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Ηλείας τον ευχαρίστησε για τη συνέπεια και την επιχειρησιακή αποτελεσματικότητα του. Στα δυο αυτά χρόνια που υπηρέτησε την Ηλεία και τους πολίτες της, μέσω του Πυροσβεστικού Σώματος - όπως είπε ο κ. Γιαννόπουλος - ήρθε αντιμέτωπος με εξαιρετικά δύσκολες καταστάσεις, ιδίως κατά τους καλοκαιρινούς μήνες με την εκδήλωση των πυρκαγιών, και η προσφορά του ήταν πολύτιμη και ουσιαστική. Τον ευχαρίστησε θερμά γι’ αυτό, καθώς και για την εξαιρετικά καλή επικοινωνία και συνεργασία που αναπτύχθηκε μεταξύ τους στη διάρκεια των δυο αυτών ετών. Του ευχήθηκε καλή δύναμη και επιτυχίες στα νέα του καθήκοντα στο Πυροσβεστικό Σώμα, ενώ προσφέροντάς του ένα συμβολικό αναμνηστικό δώρο, τον διαβεβαίωσε ότι στην Ηλεία έχει αποκτήσει μόνο φίλους και θα είναι πάντα ευπρόσδεκτος εδώ.

Τελευταία τροποποίηση: Δευτέρα, 14 Φεβρουάριος 2022 15:40