Δευτέρα, 08 Αυγούστου 2022
Ροή ενημέρωσης:
Τετάρτη, 20 Απρίλιος 2022 14:57

Επίσκεψη στο Γηροκομείο «Παναγία η Καθολική» Γαστούνης

Επίσκεψη αγάπης στο Άσυλο Αναπήρων - Γηροκομείο «Παναγία η Καθολική» στη Γαστούνη πραγματοποίησαν σήμερα, Μ. Τετάρτη 20 Απριλίου 2022, ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Ηλείας Βασίλης Γιαννόπουλος και η Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Μαρία Μπίλια, ενόψει Πάσχα.

Τον κ. Γιαννόπουλο και την κα Μπίλια υποδέχθηκε η Διευθύντρια κα Ροδάμια Μπιλάλη, στην οποία και παρέδωσαν Πασχαλινά γλυκίσματα για τους φιλοξενούμενους και εργαζόμενους, μαζί με τις ευχές τους για καλό Πάσχα. Δεν παρέλειψαν να συγχαρούν και να ευχαριστήσουν τη Διοίκηση του ιδρύματος και το προσωπικό για το σημαντικό κοινωνικό έργο που επιτελούν, φροντίζοντας τους απόμαχους της ζωής, προσφέροντάς τους αγάπη ως δεύτερη οικογένεια, καθώς πολλοί από αυτούς είναι μόνοι στη ζωή ή δεν μπορούν να μετακινηθούν προς τις περιοχές που ζουν συγγενικά τους πρόσωπα.

Η κα Μπιλάλη, εκ μέρους του προσωπικού αλλά και των φιλοξενούμενων τους ευχαρίστησε θερμά γιατί ποτέ δεν τους ξεχνούν, σημειώνοντας μάλιστα πως αυτές τις Άγιες ημέρες έχουν την ανάγκη να γνωρίζουν ότι υπάρχουν στην καρδιά και στην σκέψη συγγενών αλλά και φίλων που δεν μπορούν - αν και θα ήθελαν - να τους επισκέπτονται πιο συχνά. Παράλληλα, τους ενημέρωσε για τη λειτουργία της δομής, τις παροχές και υπηρεσίες προς τους φιλοξενούμενους, με στόχο την ποιοτική διαβίωσή τους.

Τελευταία τροποποίηση: Τετάρτη, 20 Απρίλιος 2022 17:39