Σάββατο, 20 Αυγούστου 2022
Ροή ενημέρωσης:
Παρασκευή, 24 Ιούνιος 2022 21:00

Ημερίδα με θέμα: «Η διατροφή στις ΙΦΝΕ» από την ΠΔΕ και το Σωματείο Ατόμων με Νόσο Chron και Ελκώδη Κολίτιδα Αχαΐας

Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας σε συνεργασία με το Σωματείο Ατόμων με Νόσο Crohn και Ελκώδη Κολίτιδα Αχαΐας, διοργανώνει ενημερωτική ημερίδα με θέμα: «Η διατροφή στις ΙΦΝΕ» το Σάββατο 25 Ιουνίου 2022 και ώρα 10:00, στο Επιμελητήριο Αχαΐας (Ρήγα Φεραίου 58).

Σκοπός είναι η ενημέρωση για τις διαταραχές της νόσου καθώς και την αντιμετώπισή της μέσω της κατάλληλης διατροφής.

Την εκδήλωση θα χαιρετίσουν ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Αχαΐας, Χαράλαμπος Μπονάνος και η Πρόεδρος του Σωματείου Ατόμων με Νόσο Crohn και Ελκώδη Κολίτιδα Αχαΐας, Νίκη Παπαγιαννοπούλου.

Ομιλητές της ημερίδας θα είναι ο Διευθυντής Γαστρεντερολογικής Κλινικής ΠΓΝΠ με θέμα «Ιδιοπαθείς Φλεγμονώδεις νόσοι του Εντέρου: Ορισμός, Επιδημιολογία, Αίτια», Κωνσταντίνος Θωμόπουλος, ο Επιμελητής Α’ Γαστρεντερολογικής Κλινικής ΠΓΝΠ με θέμα «Διατροφή στις ΙΦΝΕ», Γεώργιος Θεοχάρης, η Κλινική Διατροφολόγος με θέμα «Συμβουλές διατροφής για ασθενείς με ΙΦΝΕ», Ιωάννα Παρτσαλάκη, ο Chef με θέμα «Διατροφή στις ΙΦΝΕ στην εστίαση», Παρασκευάς Δρες.

Παράλληλα θα προσφερθούν εδέσματα που αφορούν σε συνταγές αποκλειστικά για άτομα που πάσχουν από Νόσο Chrohn και Ελκώδη Κολίτιδα.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. .

Η εκδήλωση θα είναι ανοιχτή για όλους.

Τελευταία τροποποίηση: Παρασκευή, 24 Ιούνιος 2022 21:02