Τετάρτη, 28 Σεπτεμβρίου 2022
Ροή ενημέρωσης:
Παρασκευή, 08 Ιούλιος 2022 16:08

Εκδήλωση «Summertime Fitnessevent - Επιστροφή στην άθληση - Επιστροφή στη ζωή» στην Άκολη με την υποστήριξη της ΠΔΕ

Με μήνυμα, την επιστροφή του κόσμου στους χώρους άθλησης (γυμναστήρια, αθλητικοί σύλλογοι, κέντρα σωματικής ευεξίας, γήπεδα και πλατείες) η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας με την κοινότητα Ροδοδάφνης διοργανώνουν στις 10 Ιουλίου 2022, εκδήλωση, με τίτλο Summertime Fitnessevent - Επιστροφή στην άθληση - Επιστροφή στη ζωή» στην περιοχή «Μάτι» της παραλίας της Άκολης , δίπλα από το γήπεδο Volley.

Η εκδήλωση θα διαρκέσει 4 απογευματινές/βραδινές ώρες και θα περιλαμβάνει ομαδικά προγράμματα εκγύμνασης/χορού (Pilates, FullBody, Fitness, Aerobic, Zumba) με την υπόδειξη εθελοντών γυμναστών που αφιλοκερδώς θα συμμετάσχουν στην εκδήλωση και τη δωρεάν συμμετοχή των πολιτών σε αυτά.

Με ειδική μεθοδολογία και παιδαγωγική, σκοπόςείναι η ύψιστη σωματική απόδοση στο αθλητικό και κοινωνικό γίγνεσθαι. Θα αποτελέσει μια καλή ευκαιρία για τους συμπολίτες μας - ανεξαρτήτως ηλικίας - να γυμναστούν και να διασκεδάσουν, μαθαίνοντας τα οφέλη του αθλητισμού σε όλους τους τομείς.

 Οι γυμναστές που εθελοντικά θα συμμετάσχουν στην εκδήλωση, αφιερώνουν τη συμμετοχή τους στη μνήμη του Λάζου Μιχαλόπουλου, ενός ανθρώπου που για σχεδόν 30 χρόνια βοηθούσε από καρδιάς , με αξιοσημείωτη θέληση και προσφορά, να γυμναστούν οι συμπολίτες μας και παράλληλα με τη στάση του προωθούσε τα οφέλη της φυσικής δραστηριότητας για τη συνολική υγεία.

Το πρόγραμμα της δράσης έχει ως εξής:

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ: ΑΜΑΛΙΑ ΜΑΡΚΟΥΙΖΟΥ

18:45-19:30         ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΛΑΝΤΖΗΣ / ZUMBA

19:30-20:15         ΝΕΛΛΗ ΚΑΤΣΑΝΤΩΝΗ – ΝΙΚΟΣ ΔΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ / FULL BODY FITNESS

20:15-20:45         WELCOME (ΟΜΙΛΙΕΣ)

20:45-21:30         ΣΟΦΙΑ ΜΠΑΛΑΛΑ - ΕΛΙΣΑΒΕΤ ΤΖΟΥΒΕΚΑ / AEROBIC

21:30-22:15         ΔΩΡΑ ΛΟΥΚΟΔΗΜΟΥ / PILATES

«Η σωματική και ψυχική υγεία των πολιτών , αποτελεί προτεραιότητα για την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας , αφού οι οικονομικές και κοινωνικές συνέπειες της πανδημίας είχαν τεράστιο αντίκτυπο και στην ψυχική υγεία των ανθρώπων, και  θα συνεχίσουν για πολύ καιρό μετά την πανδημία . Η εκδήλωση θα αποτελέσει μια καλή ευκαιρία για τους συμπολίτες μας – ανεξαρτήτως ηλικίας- να γυμναστούν και να διασκεδάσουν , μαθαίνοντας τα οφέλη του αθλητισμού σε όλους τους τομείς.» τονίζει ο Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Αχαΐας και αρμόδιος για θέματα δημόσιας υγείας ,Χαράλαμπος Μπονάνος.

Τελευταία τροποποίηση: Παρασκευή, 08 Ιούλιος 2022 16:12