Παρασκευή, 27 Ιανουαρίου 2023
Ροή ενημέρωσης:
Παρασκευή, 23 Σεπτέμβριος 2022 14:47

Με την υποστήριξη της ΠΔΕ ο 1ος Ποδηλατικός Γύρος Πάτρας

Ο Ποδηλατικός Όμιλος Πατρών με τη συνεργασία της  Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας και την υποστήριξη της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας διοργανώνει στην Πάτρα τον «1ο Ανοικτό Ποδηλατικό Γύρο Πάτρας», στο πλαίσιο των εκδηλώσεων της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας. 

Ο «1ος Ανοικτός Ποδηλατικός Γύρος Πάτρας» θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου2022 το απόγευμα από τις 18.00 έως τις 21.00,  με αφετηρία το πάρκινγκ του ΝΟΠ. Ποδηλάτες κάθε ηλικίας θα διασχίσουν την πόλη στην οδό Κορίνθου, έως την Αγίας Σοφίας, σε μία διαδρομή συνολικά 8χλμ, με στάση για ανεφοδιασμό στην Πλατεία Γεωργίου και θα επιστρέψουν στο Νότιο Πάρκο από την  Όθωνος Αμαλίας,  όπου η δράση θα ολοκληρωθεί με τις απονομές και τις κληρώσεις για τους συμμετέχοντες.

Στον ποδηλατικό γύρο, εκτός από τους ποδηλάτες, θα μπορούν επίσης να πάρουν μέρος και πολίτες με rollers, skates ή πατίνια και  οτιδήποτε μας μετακινεί οικολογικά.  Επίσης, σε συνεργασία με τους τοπικούς κοινωνικούς φορείς, στις  εκδηλώσεις θα μπορούν να συμμετέχουν άτομα με Αναπηρία, ενώ διακεκριμένοι αθλητές ΑμεΑ θα πάρουν μέρος στον ποδηλατικό γύρο.

Τελευταία τροποποίηση: Παρασκευή, 23 Σεπτέμβριος 2022 14:50