Παρασκευή, 01 Ιουλίου 2022
Ροή ενημέρωσης:
Τρίτη, 05 Μάιος 2015 13:22

Εκπαιδευτικό σεμινάριο για κτηνιάτρους για ελέγχους σε μονάδες υδατοκαλλιέργειας

Η Διεύθυνση Κτηνιατρικής Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας ανακοινώνει ότι στις 13 Μαΐου 2015, και ώρα 9 το πρωί θα πραγματοποιηθεί στο Διοικητήριο της Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας (πρώην Νομαρχία), στο Μεσολόγγι, εκπαιδευτικό σεμινάριο σε ελεγκτές κτηνιάτρους από τη Διεύθυνση Κτηνιατρικής της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Υγείας των Ζώων και τη Διεύθυνση ΚΑΦΕ του Υπουργείου Παραγωγικής Ανασυγκρότησης Περιβάλλοντος και Ενέργειας.

Θέμα του σεμιναρίου είναι: «Επίσημος έλεγχος σε μονάδες υδατοκαλλιέργειας» και στην εν λόγω ημερίδα έχουν κληθεί και οι ιχθυοκαλλιεργητές, καθώς και στελέχη των Υπηρεσιών Αλιείας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.

Η δράση εντάσσεται στην προσπάθεια εκπαίδευσης του προσωπικού της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, αλλά και των εκπροσώπων της παραγωγής, που έχει ξεκινήσει η Διεύθυνση Κτηνιατρικής της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, με στόχο, αφενός μεν την βελτίωση των ελεγκτικών μηχανισμών, αλλά και αφετέρου, την καλύτερη συνεργασία και, εν τέλει, βελτίωση των υγειονομικών συνθηκών της κτηνοτροφικής παραγωγής, καθώς της παραγωγής τροφίμων στην Περιφέρεια.