Παρασκευή, 01 Ιουλίου 2022
Ροή ενημέρωσης:
Τετάρτη, 13 Ιούλιος 2011 09:10

Περιφέρεια: Σύσκεψη για τα έργα ΕΣΠΑ της Αχαΐας σήμερα το μεσημέρι

Ένα προς ένα θα εξεταστούν τα έργα που έχουν ενταχθεί στο ΕΣΠΑ και αφορούν την Περιφερειακή Ενότητα της Αχαΐας σε σύσκεψη εργασίας που θα πραγματοποιηθεί σήμερα, στις 3 το μεσημέρι.

Η σύσκεψη, που θα γίνει στα γραφεία της Περιφερειακής Ενότητας Αχαΐας, θα πραγματοποιηθεί υπό την προεδρία του Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Απόστολου Κατσιφάρα και σ’ αυτήν θα πάρουν μέρος ο Αντιπεριφερειάρχης Αχαΐας Γρηγόρης Αλεξόπουλος, οι Αντιπεριφερειάρχες Γιώργος Αγγελόπουλος, Γιώργος Γεωργιόπουλος και Νίκος Υφαντής, ο περιφερειακός σύμβουλος και υπεύθυνος για το ΕΣΠΑ Θανάσης Πετρόπουλος και οι αρμόδιοι υπηρεσιακοί παράγοντες (Διαχειριστική Αρχή, Διεύθυνση Προγραμματισμού κ.α.).

Επίσης, στη σύσκεψη – που θα έχει τον χαρακτήρα άτυπης συνεδρίασης της Εκτελεστικής Επιτροπής- θα πάρουν μέρος ο Αντιπεριφερειάρχης της Περιφερειακής Ενότητας Ηλείας Χαράλαμπος Καφύρας και ο Αντιπεριφερειάρχης της Περιφερειακής Ενότητας Αιτωλοακαρνανίας Βασίλης Αντωνόπουλος.

Κάθε ένα από τα ενταγμένα έργα θα αξιολογηθεί ως προς την πορεία υλοποίησης που παρουσιάζει ενώ ταυτόχρονα θα καταγραφούν τυχόν καθυστερήσεις και δυσκολίες προκειμένου να αντιμετωπιστούν ώστε να επιταχυνθεί η πορεία υλοποίησης.